La pista de gel s’omplirà de la màgia Disney amb el recital de Gisela

Categories General

La cantant Gisela ens farà gaudir d’un recital de temes de la pel·lícula Frozen i d’altres cançons mítiques de Disney a les que hi posa veu. Serà el 24 de desembre, vigília de Nadal, a les 17.30h, a la pista de gel de la plaça Mare Caterina.

Gisela Lladó (El Bruc, 1 de gener de 1979) va iniciar la seva carrera al programa de TVE Operación Triunfo . Allà va ser escollida per Diseny per a interpretar la banda sonora de Peter Pan: retorn al país de Mai Més . A més, va tenir l’oportunitat d’acompanyar Rosa a representar Espanya al Festival d’Eurovisió l’any 2002, fent els cors del tema Europe’s living a celebration . Aquell mateix any va treure al mercat el seu primer disc, Parte de mí .

Disney va tornar a comptar amb la seva col·laboració per a una nova versió del tema central de la pel·lícula La Bella y la Bestia . Després de la seva gira a l’estiu, és escollida per interpretar Wendy al Musical Peter Pan , que es va estrenar a Madrid a finals de 2002 i es va representar després a Barcelona. El musical va tenir un gran èxit, però el va haver de deixar perquè va ser escollida per representar Espanya al Festival de Viña del Mar el 2003, on va guanyar dues gavines de plata.

El 2004 és premiada a Benalmádena (Màlaga) amb el premi Estrella Costa del Sol 2004 a la seva trajectòria professional. I el desembre de 2007 és escollida per a representar Andorra al Festival d’Eurovisió 2008.

Què ens oferiràs en aquest recital de Frozen?

Afegiré a aquestes dates tan especials una mica més de màgia i, sobretot, de música. Faré un tastet de les cançons més populars que he cantat per Disney com Aquella estrella d’allà, Frozen o La Bella y la Bestia. No vull desvetllar gaire més, perquè m’agradaria que tots vingueu a escoltar el recital.

Portes dues dècades col·laborant amb Disney i n’ets la veu oficial a Espanya. Com et van proposar treballar per a la factoria?

Va començar tot a l’acadèmia d’Operación Triunfo. Disney ens va fer un càsting a les noies que hi érem i vaig ser l’escollida. Les meves col·laboracions amb Disney han perdurat en el temps i aquest any hi he tornat fent un capítol de Los Simpson.

Com és treballar per a un gegant com Disney?

Per mi és un plaer perquè jo sóc fan de Disney, de les pel·lícules i de les cançons. Per mi va ser un regal dins la meva pròpia professió. Et dona un nom, la possibilitat de treballar per al públic familiar i que la teva imatge sigui més blanca, que no sempre és possible. Em van donar aquesta possibilitat de dedicar-me al món familiar, de la màgia i de la fantasia.

Gràcies a aquesta col·laboració amb Disney, l’any passat vas actuar a la cerimònia dels Oscar de Hollywood. Com vas viure aquella experiència?

Imagina’t estar allà trepitjant la catifa vermella davant de tots els actors i actrius que hem vist a tantes i tantes pel·lícules. Actuar davant Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Tom Hanks, Charlize Theron, Sigourney Weaver…Jo sóc molt cinèfila i per mi va ser tot un somni fet realitat. És un dels punts culminats de la meva carrera, poder trepitjar l’escenari mediàtic més important del món i anar-hi a treballar, a cantar per a milions d’espectadors que veuen aquesta gala. Un regal a tants anys d’esforç i de lluita.

Aquest Nadal com es presenta laboralment?

No tinc un dia lliure fins l’1 de febrer. Tenim gairebé totes les dates de Nadal agafades per fer concerts i després també continuo treballant sense parar perquè estic preparant un musical que es diu Es una lata el trabajar, que estrenarem a València. És una comèdia molt divertida, on sóc cap de cartell amb el meu company Naím Thomas. Està ambientat en les cançons de Luís Aguilé, però no tindrà només temes d’ell, sinó que també d’altres fets expressament per a aquest projecte. Pretenem que la gent s’ho passi bé, desconnecti i balli. Que qui va conèixer Aguilé el recordi i qui no el descobreixi, ja que és un home molt divertit que va fer cançons molt mítiques.

Hi ha disc a la vista?

Vaig treure fa un mes el single Todo, una cançó preciosa que em va arribar en pandèmia i em va tocar profundament. De moment, vaig amb calma amb el tema discogràfic perquè és un món molt complicat, difícil de fer-te’n un forat si hi vas de manera independent, com és el meu cas. Vaig treure aquesta cançó perquè m’agrada molt i perquè els meus seguidors em demanaven de fer coses noves. Més endavant intentaré fer un videoclip per donar-li més repercussió i moviment, però amb els directes que tinc ara no em falta la feina.

Convida tothom anar-te a veure aquest divendres a la pista de gel.

No us ho podeu perdre. A la vigília de Nadal hem d’afegir una mica més de màgia i de fantasia per arrodonir la nit. Així que allà us hi espero a tots!

 

Ajuntament de Martorell · Entrevista Gisela, cantant

Font: La pista de gel s’omplirà de la màgia Disney amb el recital de Gisela