Remedios Márquez, nova portaveu socialista a Martorell

Categories General

La regidora socialista a l’Ajuntament de Martorell Remedios Márquez és la nova portaveu de la formació. Márquez, que serà també la cap de l’oposició, substitueix en el càrrec a Lluís Tomàs, que va traspassar el passat de 7 de desembre. D’altra banda, el regidor Toni Carvajal exercirà de portaveu suplent del grup municipal.

Remedios Márquez ha reconegut que “Lluís Tomàs va deixar el llistó molt alt com a portaveu”, però ha afirmat que “em deixaré la pell per fer una oposició ferma i constructiva al govern municipal amb l’objectiu que cap veí de Martorell es quedi enrere”. “La meva principal prioritat serà que Martorell tingui una sortida justa a la crisi sanitària, econòmica i social”, ha afirmat.

Remedios Márquez, portaveu PSC Martorell

“Seguirem amb el projecte que liderava Lluís Tomàs i continuarem aportant el que estigui a les nostres mans”. “Lluís Tomàs era per mi un mestre en la política, però em quedo amb la relació d’amistat que teníem. Remedios Márquez és la continuació de Lluís Tomàs”, ha assegurat.

Remedios Márquez, portaveu PSC Martorell

Les dues designacions s’han produït després d’una reunió del grup municipal socialista i membres de l’executiva local amb el viceprimer secretari del PSC Baix Llobregat i secretari de Política Municipal del PSC, Joaquín Fernández; i la secretària d’Organització del PSC Baix Llobregat, Raquel García.

Font: Remedios Márquez, nova portaveu socialista a Martorell