La plataforma APROP reparteix de franc les comandes a les cases del personal sanitari

Categories General

La plataforma de venda en línia dels comerços locals APROP Martorell ha engegat una campanya de solidaritat amb el personal sanitari i sociosanitari local, enviant-los de manera gratuïta els productes que adquireixin al seu marketplace. La campanya reconeix la tasca d’aquest col·lectiu professional, coincidint amb el Dia Internacional de la Infermeria. La plataforma també duu a terme una promoció d’articles solidaris a benefici de la Creu Roja del Baix Llobregat Nord.

Davant la situació de crisi sanitària per la Covid-19, el marketplace s’ha solidaritzat “amb aquest col·lectiu que treballa tantes hores per donar suport vital a les persones ingressades als hospitals i a les residències”. D’aquesta manera ho explica Jordi Ventura, promotor d’APROP Martorell i de la campanya.

L’acció solidària es va engegar fa dos dies i coincideix en el temps amb el Dia Internacional de la Infermeria d’aquest 12 de maig. Una jornada que commemora el 200 aniversari del naixement de Florence Nightingale, britànica considerada com la precursora de la infermeria moderna, i que reconeix la feina que han fet i fan les infermeres d’arreu del món, un col·lectiu de més de 20 milions de persones en l’actualitat.

Jordi Ventura, responsable d’APROP Martorell

APROP ha distribuït al personal sanitari i sociosanitari uns cupons que els permeten rebre al domicili propi, de forma gratuïta, les comandes de productes que facin des de la plataforma. Ventura comenta que arran d’un cas particular “vam veure les dificultats que tenien aquests col·lectius per trobar temps per anar a comprar. Per això, vam pensar que podíem portar-los a casa les comandes de manera gratuïta, per adaptar-nos als seus horaris i evitar que hagin de sortir a comprar”.

Jordi Ventura, responsable d’APROP Martorell

Els clients de la plataforma també poden ser solidaris amb un simple clic. APROP Martorell ha creat un apartat al web en el que permet afegir, a la cistella de la compra, un donatiu de 2, 5 o 10 euros a benefici de la Creu Roja del Baix Llobregat Nord i amb la compra d’alguns productes. Ventura comenta que “són un altre col·lectiu sobrepassat aquests dies, que ajuda a molta gent, tant a nivell sanitari com social”. La campanya es visible en l’apartat de promocions del web i l’App.

Jordi Ventura, responsable d’APROP Martorell

APROP Martorell és una plataforma de venda en línia que aplega des del passat mes de febrer més d’una vintena de comerços locals de diferents àmbits, i que compta amb el suport de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Martorell. Ofereix als seus visitants centenars d’articles per afegir a una cistella de la compra que, posteriorment, s’envien a domicilis de Martorell i de poblacions veïnes.

Font: La plataforma APROP reparteix de franc les comandes a les cases del personal sanitari