La Policia Local de Martorell deté dues persones per tràfic de droga

Categories General

La Policia Local de Martorell va detenir el passat dissabte dues persones, de 29 i 37 anys, no residents a Martorell, per un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues, en posseir una peça d’haixix d’uns 96,4 grams. Els agents van requisar la droga dins d’un vehicle a l’avinguda de Pau Claris de Martorell. La patrulla, que es dirigia a un servei, havia observat com els homes deixaven el turisme mal estacionat sobre la vorera i l’abandonaven.

A causa de l’incident, els agents van activar el servei de grua. Els joves van retornar amb un comportament nerviós i amb molta pressa per retirar el cotxe. Aquesta actitud neguitosa va fer sospitar els policies, qui van sol·licitar el reforç d’una altra unitat amb l’objectiu de registrar el vehicle.

En l’escorcoll del turisme, els agents van localitzar la droga en un calaix situat en el seient posterior. La Policia Local va arrestar els homes per un delicte de salut pública a les 19:30 hores. Els joves, de nacionalitat estrangera, no eren residents de Martorell.

Font: La Policia Local de Martorell deté dues persones per tràfic de droga