La Policia Local incorpora tres nous vehicles al seu parc mòbil

Categories General

La Policia Local de Martorell ha presentat aquest dimarts a la caserna de Ca n’Oliveres tres nous vehicles patrulla. Els cotxes adquirits suposen la millora en l’atenció i la seguretat ciutadana, completant el parc mòbil policial. Hi ha assistit l’alcalde Xavier Fonollosa, el regidor de Seguretat Ciutadana, Lluís Sagarra, i el cap de la Policia Local, Sergi Duarte.

L’alcalde ha dit que “estem reforçant tot el Departament de Seguretat Ciutadana des de fa un parell d’anys. Recentment, hem ampliat el cos de Policia Local amb 11 agents més, ara renovem els elements mòbils i també hem presentat fa poc la nova unitat canina amb quatre gossos que són un agent més i que desenvolupen una tasca espectacular en la detecció de substàncies estupefaents”.

“La Policia Local compta, actualment, amb 44 agents, una furgoneta, dues pick-up, quatre vehicles i cinc motos. Tenim el cos policial que Martorell necessita per fer front a les polítiques de seguretat ciutadana que per a nosaltres són una prioritat. El ciutadà s’ha de sentir segur a la seva ciutat i això només ho pot garantir la presència policial. És un cos molt de proximitat, però també coercitiu, quan cal, davant fets delictius”, ha incidit Fonollosa.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

El regidor Sagarra ha dit que els nous vehicles patrulla “entren avui mateix en servei, al torn de les 14.00h” i ha remarcat que “ens hem d’anar actualitzant i estem molt contents de poder presentar aquests tres cotxes nous, que estic segur donaran molt de servei a la ciutat”.

Lluís Sagarra, regidor de Seguretat Ciutadana

Els vehicles adquirits són tres SEAT Ateca de benzina automàtics de 150 cv, retolats de blau i groc, colors més visibles que ja fan servir moltes policies europees. Disposen de l’última tecnologia i equipament necessari per al bon desenvolupament de la tasca policial, ha subratllat el cap de la Policia Local, Sergi Duarte.

Sergi Duarte, cap Policia Local Martorell

Incorporen una tauleta amb impressora per als atestats, elements per senyalitzar els operatius especials a la via pública, un espai estanc pel decomís d’armes de foc, o un rètol lluminós al pont per emetre missatges als conductors.

Dos dels vehicles porten mampara per a detinguts i l’altre sense, per tal de fer acompanyaments a jutjats, autoritats o transportar més de dos agents en un patrullatge. Cada cotxe compta amb quatre càmeres que es poden activar en cas necessari, sempre que el protocol ho requerís.

Font: La Policia Local incorpora tres nous vehicles al seu parc mòbil