La Policia Local informa dels talls al trànsit rodat a causa dels actes festius

Categories General

La Policia Local de Martorell informa de l’aplicació de restriccions de trànsit des d’aquest diumenge 13 i fins la matinada del 16 d’agost. Són talls al trànsit rodat a causa de la celebració de diversos actes de la Festa Major. La principal incidència serà al carrer de Josep Vilar, que un cop més albergarà els concerts nocturns.

En motiu de la fira i dels concerts, el carrer de Josep Vilar romandrà tallat al trànsit rodat “des de la rotonda de Frederic Duran i fins al Poliesportiu de Can Cases el diumenge 13 a les 06.00h i fins el 17 d’agost”, detalla Xavier Milanés, Caporal Cap d’Unitat de la Policia Local.

Afegeix que, en el primer dia festiu -dilluns 14-, es tallarà la circulació al passeig del Quarter; al carrer de Pere Puig i al d’Anselm Clavé per la Cercavila, de 17.30 a 19.30h. També es tallarà el carrer de Lloselles des de les 17.30, però es perllongarà unes hores més pel pas del Cercanit. No es tornarà a obrir abans de les 01.00h d’aquella matinada.

Xavier Milanés, Caporal Cap d’Unitat de la Policia Local

Per al dia 15 d’agost es preveuen dues intervencions. D’una banda, al voltant de la plaça de les Cultures amb la Festa ‘Holy’. En concret, al carrer d’Esparreguera -entre els carrers de Castellví i de Gelida-, i al carrer de Corbera, des de les 18.00h i fins a la finalització de l’acte, aproximadament cap a les 20.00h.

D’altra banda, a causa del Correfoc, es tallaran els carrers del Compositor Vives; de Francesc Pujols; Verge del Roser; de Pep Ventura -entre Frederic Duran i Francesc Pujols- i de Sant Antoni Maria Claret -entre Verge del Roser i Joan Cererols-, de 21.00 a 23.00h, aproximadament.

Caporal Cap d’Unitat de la Policia Local

La Policia Local informa la ciutadania a partir de la senyalització en les zones de prohibició d’estacionament, posant avisos durant els dies previs als vehicles que hi estan estacionats per a que els retirin de la zona afectada i informant els veïns de cada sector afectat mitjançant la col·locació de cartells d’avís amb informació i horaris, a les entrades de guals.

Font: La Policia Local informa dels talls al trànsit rodat a causa dels actes festius