La Policia Local recapta 500 euros per a la investigació contra el càncer infantil

Categories General

La Policia Local de Martorell ha recaptat 500 euros per a la campanya ‘Estrelles lluitadores ‘ impulsada per la Policia Local de Terrassa per investigar el càncer infantil. Els diners s’han lliurat en un acte amb la família de l’Ainhoa Vázquez , una nena de Martorell afectada d’un càncer cerebral i que hi ha participat apareixent al calendari solidari. L’Ajuntament de Martorell en repartirà als centres educatius per conscienciar tots els infants.

L’acte s’ha celebrat aquest divendres a la seu policial, a Ca n’Oliveras. L’ha presidit el regidor de Seguretat Ciutadana, Mobilitat i Comunicació de l’Ajuntament, Lluís Sagarra, acompanyat del cap de la Policia Local, Sergi Duarte. Ambdós han lliurat una placa a l’Ainhoa, a la seva germana Alexia i als seus pares Ana Sandoval i Roberto Vázquez.

Sagarra ha incidit en la sensibilització de tothom en aquestes causes i ha anunciat que “una part del calendaris aniran als col·legis de Martorell, per conscienciar de la lluita de famílies i nens. Tots estem al mateix vaixell”. Ha dit que “estem molt orgullosos que una nena del poble tan valenta com l’Ainhoa hagi col·laborat en el calendari” i que “des de l’Ajuntament sempre estem i estarem oberts a iniciatives d’aquest tipus”.

Lluís Sagarra, regidor de Seguretat Ciutadana, Mobilitat i Comunicació de l’Ajuntament

Aquest febrer s’han venut uns 50 calendaris a les dependències de la Policia Local. Duarte ha dit que “sempre ens hem implicat molt en aquestes causes i ara fa un any, vam participar en la campanya ‘Pels Valents’.

Sergi Duarte, cap de la Policia Local

Els diners recaptats es destinaran a la investigació del càncer infantil. L’Ana Sandoval destaca fins a quin punt és decisiva cada aportació: “10 anys enrere, el meduloblastoma metastàsic que pateix l’Ainhoa no tenia solució. Ni tan sols l’haguessin operada. En canvi, ara hi ha un tractament principal i un d’alternatiu en cas de recaiguda i l’esperança de vida és molt alta”.

Ana Sandoval, mare de l’Ainhoa

Sandoval conclou que el càncer infantil és “una malaltia minoritària”, però que “no només implica l’infant, sinó tota la seva família”.

L’Ainhoa ha col·laborat en el calendari apareixent en la fotografia corresponent al mes de febrer, on apareix corrents, una de les seves aficions. “Va ser molt divertit i bonic, i està molt bé que tothom aporti el seu granet de sorra”, destaca, i afirma que “a partir d’ara, penso participar en totes les campanyes que pugui”.

Ainhoa Vázquez

Tothom qui vulgui pot seguir col·laborant, adquirint un calendari solidari -al preu de 5 euros- o fent una donació econòmica , l web de la Policia Local de Terrassa i de la campanya #Estrelleslluitadores i #Estrellasluchadoras.

Font: La Policia Local recapta 500 euros per a la investigació contra el càncer infantil