La Policia Nacional renovarà el DNI a persones amb mobilitat reduïda el 9 de febrer

Categories General

L’equip mòbil de la Policia Nacional es desplaçarà al Complex Educatiu de Martorell el proper 9 de febrer per tramitar el DNI electrònic a gent gran, persones amb mobilitat reduïda o amb algun tipus de necessitat especial. Cal reservar cita prèvia. El lliurament del document es farà el 12 de febrer al mateix indret.

Per tal de complir amb les mesures de prevenció contra la COVID-19, hi haurà mampares de protecció, gel hidroalcohòlic i es mantindran les distàncies de seguretat de metre i mig. L’horari serà, de 8.30 a 12.00h, i se citaran tres persones cada 15 minuts. Cal reservar a consergeria del Complex Educatiu (carrer de Josep Tarradellas, 11) o trucant al telèfon al 93 775 25 38.

La taxa de renovació del DNI és de 12 euros en efectiu. Aquest tràmit és obligatori quan el document és a punt de caducar. La proximitat d’aquest servei facilita la renovació a moltes persones que, per diverses raons, els és complicat desplaçar-se fora del municipi. Properament, la Policia Nacional notificarà noves dates per poder reservar cita.

Font: La Policia Nacional renovarà el DNI a persones amb mobilitat reduïda el 9 de febrer