L’Ajuntament impartirà cinc certificats de professionalitat en la nova convocatòria FOAP 2020

Categories General

El Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) finalment ha atorgat a l’Ajuntament de Martorell cinc dels sis cursos de Formació Ocupacional sol·licitats en la nova convocatòria 2020 dirigits a persones en situació d’atur. El Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner impartirà els cinc cursos a partir del mes de gener de 2021.

L’Ajuntament de Martorell, a través del Centre de Promoció Econòmica , ha aconseguit una subvenció del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) de la Generalitat en el marc de la convocatòria d’accions de formació d’oferta adreçades prioritàriament a treballadors desocupats per a l’any 2020-21 (FOAP 2020) per poder impartir en aquesta convocatòria cinc dels sis cursos sol·licitats de Formació Ocupacional, subvencionats pel mateix SOC i pel Fons Social Europeu. Tot i que la convocatòria de cursos correspon a l’any 2020, les accions formatives es duran a terme durant l’any 2021.

Programació FOAP 2020

En el marc d’aquesta nova convocatòria FOAP 2020, des del Centre de Promoció Econòmica s’ha sol·licitat la subvenció per a la impartició de les següents noves especialitats formatives: Curs ‘Anglès B1’ (280 hores), Certificat de professionalitat ‘Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials ‘ (490 hores), Certificat de professionalitat ‘Activitats auxiliars de magatzem ‘ (250 hores) , Certificat de professionalitat ‘Activitats auxiliars de comerç ‘ (310 hores), Certificat de professionalitat ‘Confecció i publicació de pàgines web ‘ (600 hores) i Certificat de professionalitat ‘ Neteja de superficies i mobiliari en edificis i locals’ (270 hores).

Finalment per part del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) s’han atorgats tots els cursos excepte el Curs ‘Anglès B1’ (280 hores) així que en aquesta convocatòria 2020 es realitzaran a Martorell cinc especialitats formatives de les sis sol·licitades, comenta Carme Moles, tècnica de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell.

Carme Moles, tècnica de Promoció Econòmica Ajuntament de Martorell

Els cursos de formació ocupacional estan adreçats prioritàriament a les persones que es troben en situació de desocupació, busquen feina i tenen interès a millorar o aprendre una nova ocupació. Aquestes accions formatives estan subvencionades pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, dins de les convocatòries anuals de formació ocupacional, i no tenen cap cost per a l’alumne.

Carme Moles, tècnica de Promoció Econòmica Ajuntament de Martorell

Per poder participar en el procés de selecció cal consultar els diferents programes, valorar si es reuneix els requisits previstos en el curs seleccionat i omplir el formulari de preinscripció online , o adreçar-se a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner (camí del Riu s/n 08760 Martorell Tel. 93 775 31 01 moliempresa@martorell.cat) de dilluns a divendres, entre les 10.00 i les 13.00h, per omplir el full de preinscripció i portar la documentació necessària.

Font: L’Ajuntament impartirà cinc certificats de professionalitat en la nova convocatòria FOAP 2020