La Residència Anoia celebra el 13è aniversari amb un dinar i una festa amb un centenar de persones

Categories General

La Residència Anoia es troba immersa en la celebració del seu tretzè aniversari, que es concretarà el proper dimecres 17 d’abril. Per aquest motiu, el centre privat va organitzar aquest passat diumenge un dinar i una festa de celebració que va reunir prop d’un centenar de persones, entre usuaris, els seus familiars i els treballadors i la direcció del centre.

La cita va tenir lloc a l’Hotel del Bruc i va incloure un dinar, música, ball i sorteig de sis ampolles de cava i un pernil. Per tal de facilitar el desplaçament, el centre va llogar un autocar per als usuaris de la Residència, i també va assistir-hi una ambulància de la Creu Roja per als casos de les persones amb més dificultats de mobilitat.

Un acte que, per a la directora del centre, Maria Isabel Alba, va ser “una festa molt emotiva i que va tenir una gran acollida per part de les famílies”. Una bona manera de celebrar que “l’any 2011 vam obrir les portes per oferir un servei residencial a 54 persones. Vam començar sent un projecte familiar, i a poc a poc ens hem anat donant a conèixer a Martorell. Alba destacava també el treball desplegat pels treballadors del centre a l’hora de confeccionar activitats per als residents:

Maria Isabel Alba, directora de la Residència Anoia

L’equipament es troba en l’actualitat en plena ocupació d’usuaris en règim residencial. Es fixa l’objectiu “de promoure la participació activa de les famílies en les activitats que s’hi organitzen, com ara les sortides i les celebracions”, explica la directora. Ella mateixa afegeix que “volem que tothom s’hi trobi com a casa seva, que els usuaris puguin fer aquí les mateixes activitats que feien a casa amb les seves famílies”.

Maria Isabel Alba, directora de la Residència Anoia

Una de les usuàries de la Residència és la Isabel Núñez, que estava encantada amb la vetllada de diumenge: “Va ser un 10, m’ho vaig passar molt bé i em va agradar molt! Repetiria demà mateix un dinar com aquest i ja espero la propera, que serà al maig quan anem a passar el dia a La Ràpita”. Afegia que “em trobo molt bé a la Residència, fins i tot en aquests darrers dos mesos, que he passat una bronquitis, he estat molt ben atesa les 24 hores”.

Isabel Núñez, usuària de la Residència Anoia

El Francisco és fill d’una altra usuària, la Montse Blasco. Diu estar “entantat amb aquest tipus de celebracions com la de diumenge, perquè creiem que són moments on els familiars s’emporten un bon record, es fa pinya i ens coneixem amb els treballadors”.

Francisco, fill de la usuària Montse Blasco

La Residència Anoia es troba ubicada a les dependències de l’antiga i centenària Masia Verdú, amb accés des de l’avinguda de Pau Claris número 11 de Martorell.

The post La Residència Anoia celebra el 13è aniversari amb un dinar i una festa amb un centenar de persones appeared first on Web de notícies de l’Ajuntament de Martorell .

Font: La Residència Anoia celebra el 13è aniversari amb un dinar i una festa amb un centenar de persones