La segona remesa de dispositius amb connectivitat per a escolars, prevista per aquesta setmana

Categories General

La segona tongada d’enviament de dispositius mòbils amb connectivitat a Internet per a escolars martorellencs podria concretar-se aquesta setmana. Així ho ha comunicat Serveis Territorials d’Ensenyament de la Generalitat a l’alcalde Xavier Fonollosa. Es tracta d’un reforç perquè les famílies en situació de vulnerabilitat puguin fer el seguiment del curs des de casa.

Els paquets de connectivitat els proporciona el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. En una primera fase –a finals d’abril-, es van destinar a alumnes de 6è de primària, 4t d’ESO, Batxillerat i cicles formatius que no podien seguir correctament l’aprenentatge des del confinament, o bé per manca de dispositius electrònics o bé per no tenir connectivitat a Internet.

L’alcalde ha recordat que ja van arribar a Martorell 118 dispositius amb línies de connexió usb i inhalàmbriques, i que la segona tongada abastirà als alumnes que encara no en tenen. En paral·lel, la Regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament va enviar paquets de material escolar bàsic per a 527 nens i nenes de la població.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

Segons Fonollosa, Serveis Territorials d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya al Baix Llobregat ha confirmat que aquesta setmana han de resoldre l’arribada de la segona entrega de dispositius d’aquestes característiques.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

Els dispositius de connectivitat consten d’un paquet amb dades –d’una capacitat de 40 GB- i d’un dispositiu electrònic que, un cop finalitzat el confinament, caldrà retornar al centre escolar el primer dia de classe.

Font: La segona remesa de dispositius amb connectivitat per a escolars, prevista per aquesta setmana