La Xarxa estrena diumenge un 2021 de teatre familiar amb ‘Italino Grand Hotel’

Categories General

Aquest proper diumenge, 17 de gener, se celebra el primer dels xous programats per La Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil de Martorell per aquest 2021 . Porta per títol Italino Grand Hotel i és un muntatge de teatre familiar a càrrec de la Companyia La Tal, que tindrà lloc, a les 12.00h, Nau 2 de Ca n’Oliveres.

A l’últim soterrani de l’Italino Grand Hotel hi ha la bugaderia on un personatge solitari, de nom George Wilson, renta, planxa i perfuma els llençols. Es relaciona amb les màquines i els altaveus, que el connecten amb els seus companys, i és a punt de viure un dia molt especial, que per a ell serà el “tot o res”. Així ho descriu Jordi Magdaleno, creador i actor al muntatge, junt amb Tolo Ferrà al a direcció.

Jordi Magdaleno, director de la Companyia La Tal

Un espectacle “apte per a tots els públics, enfocat a aquell món que per a la nostra companyia és tan important: el dels pallassos, el clown i el teatre còmic, tot envoltat d’una escenografia molt al nostre estil. Igual que ja hem fet en altres espectacles que hem portat a Martorell, com ara El Carrilló -un rellotge molt gran amb personatges- o el The Incredible Box , a la Festa Major de 2017.

Jordi Magdaleno, director de la Companyia La Tal

Magdaleno explica que un dels grans objectius de la Companyia La Tal, nascuda l’any 1986, és dirigir-se “a tots els públics. Sempre hem volgut que tothom que vagi al teatre s’ho passi bé, i és una de les coses que més aprenem quan fem teatre al carrer. I crec que ho aconseguim”.

Jordi Magdaleno, director de la Companyia La Tal

Abonament de quatre espectacles a 12 euros

El de diumenge és el primer de quatre espectacles de pagament que ha programat La Xarxa en aquests primers quatre mesos de l’any. Tal i com explica Anna Porta, responsable de comunicació de La Xarxa Martorell, “continuarà amb el teatre familiar i titelles: Gúlliver al país de Lil·liput , del Centre de Titelles de Lleida -7 de febrer-; La petita Campmany de la Companyia Tanaka -7 de març- i La Caputxeta , de l’Estaquirot -11 d’abril-. Per això, l’entitat recorda que ja hi ha disponible un abonament que, per tan sols 12 euros, permet veure’ls tots.

Anna Porta, responsable de comunicació de La Xarxa Martorell

Porta recorda que tots els muntatges es fan a la Nau 2, “un espai adequat tècnicament per a fer-hi teatre i espectacles musicals, i on es poden garantir totes les mesures de seguretat i sanitàries. Si per restriccions de mobilitat no podeu assistir a l’espectacle, retornarem l’import de l’entrada”.

Anna Porta, responsable de comunicació de La Xarxa Martorell

Les entrades per veure Italino Grand Hotel aquest diumenge s’han de comprar de manera exclusiva al web de La Xarxa . L’entitat recorda que no hi haurà taquilla prèvia a l’inici de l’espectacle, fet pel qual caldrà haver comprat l’entrada prèviament al web.

 

Font: La Xarxa estrena diumenge un 2021 de teatre familiar amb ‘Italino Grand Hotel’