La Xarxa Martorell presenta la programació d’espectacles infantils per aquesta tardor

Categories General

La Xarxa Martorell, d’espectacle Infantil i Juvenil, inicia aquest octubre la temporada d’arts escèniques per als més petits i les seves famílies. L’entitat ha programat dos espectacles, previstos pels dies 25 d’octubre i 8 de novembre i ofereix un abonament conjunt al preu de 6 euros. Per garantir al màxim la seguretat, les representacions es duran a terme a la Nau 2 de Ca n’Oliveres.

La primera proposta, el diumenge 25 d’octubre (12.00h), es titula ‘Que bèstia! ‘, i va a càrrec del conegut pallasso Tortell Poltrona. “És un espectacle de pallassos clàssic, amb situacions absurdes, els gags de sempre i personatges fantàstics per a fer-nos un fart de riure”, apunta la responsable de difusió d’espectacles de La Xarxa, Anna Porta.

La segona és ‘El llop ferotge ‘ de la Companyia del Príncep Totilau, el diumenge 8 de novembre (12.00h). “Una proposta de titelles on el llop ferotge ha estat caçat. Després d’haver-se menjat la caputxeta, l’àvia, sis cabretes i gairebé tres porquets, ha d’enfrontar-se a un judici popular”, avança Anna Porta.

Anna Porta, responsable de difusió d’espectacles de La Xarxa

Les entrades per veure ‘Que bèstia!’ tenen un preu de venda anticipada de 5 euros per al públic general i de 4 per a menors de 25 anys, majors de 65 i pensionistes, amb possibilitat d’adquirir entrada a la taquilla el mateix dia de l’espectacle. En el cas d’El llop ferotge’, el preu és de 6 euros -sense venda a taquilla-. Les entrades es poden adquirir a entrades.martorell.cat . A més, s’ofereix un abonament conjunt per als dos espectacles, al preu de 6 euros per persona, que també es pot adquirir a entrades.martorell.cat.

Anna Porta, responsable de difusió d’espectacles de La Xarxa

Porta recomana a tothom qui n’estigui interessat que s’apunti al butlletí electrònic de La Xarxa, al web , per rebre informació de tots els espectacles i abonaments i altres activitats.

González: “Ca n’Oliveres és òptim per a aquests espectacles”

L’Ajuntament de Martorell ha cedit la Nau 2 de Ca n’Oliveres a l’entitat per a acollir les dues obres, ja que l’espai garanteix l’aplicació de totes les mesures de seguretat i sanitàries. Per al regidor de Cultura, Museus i Patrimoni Històric de l’Ajuntament, Andreu González, “és òptim per a espectacles de La Xarxa. Ara mateix ja fa massa fred per a fer segons quins espectacles a l’exterior, i El Progrés no pot ser alternativa, ja que està en obres” i afegeix que “la Nau 2 ens permet, malgrat les restriccions de distanciament i capacitat al 50%, complir amb les mesures que marca la situació actual de pandèmia”.

Andreu González, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Martorell

Com és habitual, els espectacles oferts per La Xarxa Martorell van dirigits a nenes i nenes d’entre 3 i 8 anys i les seves famílies, en un cicle que porta companyies professionals i espectacles -de teatre, circ, titelles, contes, música i altres arts escèniques- seleccionats per la seva qualitat en continguts i valors.

Font: La Xarxa Martorell presenta la programació d’espectacles infantils per aquesta tardor