La Xarxa porta un taller gratuït de malabars dissabte a la plaça de l’Església

Categories General

La Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil de Martorell porta aquest dissabte 3 de juny a Moi Jordana Companyia de Circ , dins la seva programació. Un taller de malabars gratuït a la plaça de l’Església, a les 11.00h. L’humor, la màgia i la il·lusió del circ en seran les protagonistes.

Una proposta de circ per a tots els públics, petits i grans, a través d’espectacles, tallers i formacions. “Seran 90 minuts per somniar i per a que els adults facin un viatge a la infància i al món de la fantasia dels més petits”, explica Cristina Ramírez, responsable de Comunicació de La Xarxa.

Cristina Ramírez, responsable de comunicació de La Xarxa

Moi Jordana Companyia de Circ es dedica a portar la màgia, la il·lusió i els somriures des del 2013, data en què el seu promotor va decidir iniciar el seu projecte en solitari que porta el seu propi nom, i que es basa en el clown , el circ i l’humor gestual.

Jordana s’acompanya de la Carla Alabern, qui forma part de la companyia des de fa nou anys com a tallerista i actriu. Forma part de ProjectA, grup de Teatre Social durant set anys -amb el que realitza diverses obres i accions teatrals- i és ballarina de Lindy Hop des de fa més de 10 anys, exercint de professora d’aquesta modalitat de ball i participant en diverses actuacions.

La companyia ha actuat en festivals destacats, com ara la Fira de Circ de la Bisbal de l’Empordà, 7a Mostra de Pallassos de Cubelles, Fitkam i la Festa Major de Terrassa. Ha guanyat el premi Zirkòlika a la votació popular de l’any 2018 amb l’espectacle “Mr. Alret“. A més, forma part de Pallassos Sense Fronteres amb els quals ha viatjat a varies expedicions com Jordània, Colòmbia i el Líban.

Més informació del taller de malabars

Font: La Xarxa porta un taller gratuït de malabars dissabte a la plaça de l’Església