El Progrés clou divendres els cursos de dansa amb el festival ‘When I grow up’

Categories General

El Centre Cultural i Recreatiu El Progrés celebra divendres, 2 de juny, a les 20.30h, el festival de dansa de fi de curs 2022-23. Sota el títol When I grow up  (Quan sigui gran), uns seixanta alumnes demostraran tot el que han après en diferents disciplines de ball. El preu de l’entrada és de 3 euros, els menors de 12 anys entrada gratuïta.

Els grups d’iniciació a la dansa, dansa clàssica, jazz , hip-hop i claqué pujaran a l’escenari per oferir “un homenatge al món del cinema, teatre i dansa dels musicals. Demostrarem que, amb una mica de fantasia i els millors passos del ritme de la música, es pot arribar a ser qui vulguis”, diu Joana Circuns, secretària de l’entitat. “Normalment, aquest festival es feia a la pista-jardí, però aquest any ho farem dins el teatre per previsió de pluja”.

“Ens agradaria molt que vinguéssiu tots aquest divendres a veure aquesta representació dels alumnes de dansa. És un festival molt maco, divertit i molt tendre. He vist alguns dels assajos i, realment, fa emocionar i riure alhora”, destaca Circuns.

Els interessats en apuntar-se a les classes de ball d’El Progrés poden passar per l’oficina del carrer del Mur, 64, de dilluns a divendres, de 17.00 a 20.00h. Els pares, mares o tutors han de fer-se socis d’El Progrés com a condició perquè els nens i nenes puguin participar a les classes.

A banda, El Progrés també organitza durant el curs balls de saló, salsa i en línia per a gent gran. “Al gener de l’any vinent tenim previst per un festival conjunt per exhibir totes les activitats de ball que duem a terme a l’entitat, tant per als més petits com per als més grans”, recorda la secretària d’El Progrés.

Font: El Progrés clou divendres els cursos de dansa amb el festival ‘When I grow up’