La zona de barbacoes del Parc de Can Cases entra en servei aquest divendres

Categories General

L’àrea de barbacoes del Parc Forestal de Can Cases es torna a posar en marxa aquest divendres, 22 d’octubre, després que la Brigada Municipal ha comprovat que les graelles es troben en bon estat. L’espai és d’ús gratuït i sense reserva prèvia, i cal portar la llenya o el carbó. El parc obre de 10.00 a 20.00h, tots els dies de l’any.

L’espai disposa de 24 graelles, de 23 taules de pícnic, fonts naturals i d’aigua de xarxa, jocs infantils, camps de bàsquet i futbol, i pistes de petanca. Les graelles poden fer-se servir sempre que el risc d’incendi es trobi en nivell baix o moderat. Habitualment es tanquen pels volts de Sant Joan i fins a principis de setembre, però aquest any, a causa de les restriccions de prevenció de la COVID-19, han estat tancades força més temps.

Recordem que només es pot fer foc a les barbacoes d’obra situades a l’entrada del parc, no es poden utilitzar barbacoes desmuntables, ni fogons de gas, ni cap tipus d’element que generi flama o guspira.

A l’entrada del parc es troba un rètol amb la normativa d’ús de les instal·lacions i unes recomanacions pels visitants. Es demana als usuaris del parc que facin un bon ús de les instal·lacions i utilitzin els contenidors de recollida selectiva per dipositar les seves deixalles.

Font: La zona de barbacoes del Parc de Can Cases entra en servei aquest divendres