La Universitat de l’Experiència dobla les matrícules a l’inici del nou curs

Categories General

Aquest dimarts ha arrencat a l’Auditori Joan Cererols del Centre Cultural la programació de tardor i d’hivern de La Universitat de l’Experiència. La proposta, que apropa la gent gran als continguts universitaris, ha doblat el número d’inscrits en la segona temporada d’implantació a Martorell, arribant als 78. El cicle de tardor-hivern inclourà 16 conferències des d’ara i fins a principis de març, i la matrícula continua oberta.

Una conferència de la filòsofa Rosa Rius Gatell ha estat el tret de sortida, a la que han assistit prop de 70 persones i la benvinguda de la regidora de Gent Gran de l’Ajuntament de Martorell, Cristina Dalmau. Rius és professora honorífica de la Universitat de Barcelona, i ha parlat dels assaigs de l’humanista, filòsof, escriptor i moralista francès Michel de Montaigne. El dimarts 2 de novembre es farà la segona sessió, titulada ‘El pacifisme de Bertha von Sutter i Kathe Kollwitz’.

La coordinadora de l’activitat i membre de l’Agrupació d’Aules de Formació Permanent per a la Gent Gran de Catalunya (AFOPA), Muntsa Lamúa, destaca “l’èxit total” de la resposta de la nostra població en inscripcions, i la justifica: “La gent tenia moltes ganes de gaudir d’una extensió universitària a Martorell i de participar en un programa que és molt proper”.

Muntsa Lamúa, coordinadora de La Universitat de l’Experiència

Després d’aquest primer seminari de dues sessions sobre filosofia, s’han programat 14 conferències més de tardor-hivern, de temàtiques com ara literatura, psiquiatria, enginyeria, ciències humanes i socials, economia i història de l’art. Sempre se celebren en dimarts i en el mateix horari: de 17.30 a 19.15h. La programació es pot consultar aquí .

Lamúa anuncia novetats per a aquest curs que comença: “Farem algun seminari i sortides que n’estaran relacionades, i introduïrem un seminari de visites a museus i galeries”.

Muntsa Lamúa, coordinadora de La Universitat de l’Experiència

La coordinadora de l’activitat explica que “la matrícula és oberta” per a totes aquelles persones grans que s’hi vulguin sumar a partir d’ara. La manera és trucar al telèfon 93 439 94 59 o bé enviar un correu electrònic a la direcció a12@blanquerna.url.edu. Per a més informació, es pot entrar al web www.a12url.wordpress.com .

Muntsa Lamúa, coordinadora de La Universitat de l’Experiència

La Universitat de l’Experiència la impulsen A12 Estudis & Recerca Interuniversitària i el Centre d’Extensió Universitària d’adults vinculat a Blanquerna, amb el suport i col·laboració de l’Ajuntament de Martorell.

Font: La Universitat de l’Experiència dobla les matrícules a l’inici del nou curs