L’AEM confecciona el calendari de sortides d’iniciació i muntanya per tot el curs

Categories General

L’Agrupació Excursionista de Martorell (AEM) ja té enllestit el calendari de sortides previstes per al curs 2020-21 . El club preveu celebrar, sempre que les cinscumstàncies sanitàries ho permetin, 10 sortides del grup d’iniciació i 5 del de muntanya, entre el proper mes d’octubre i el juliol de l’any vinent.

L’entitat excursionista organitza sortides en dues modalitats: iniciació i muntanya. Les d’iniciació són caminades suaus, de mitja jornada, de poc desnivell i quilometratge i d’una dificultat baixa, dirigides a persones que s’inicien en aquesta modalitat esportiva. Pel que fa a les de muntanya, es dirigeixen a aquells que ja estan preparats per a la mitja i alta muntanya en indrets amb més desnivell i major dificultat. Totes se solen celebrar en diumenge, tot i que algunes tenen una durada de dos dies, en cap de setmana.

La primera proposta, d’iniciació, serà el 18 d’octubre a les esquerdes de la Freixeneda (Garrotxa). També s’anirà al castell de la Popa de Castellcir -1 de novembre-; les barraques de pedra de Mont-roig del Camp -13 de desembre-; les ermites del Corb a Les Preses -10 de gener-; una sortida de raquetes de neu a Sorteny, a Andorra -23 i 24 de gener-; el Molló dels 4 termes a Pratdip -7 de febrer-; serra de Prades -6 de març-; Sant Miquel de Castelló i Falgars -4 d’abril-; la via verda a Ogassa i el Puig d’Ou -7 i 8 de maig-; les Planes de Son -5 i 6 de juny- i els llacs de Vallibierna -3 i 4 de juliol-. En parla el president de l’AEM, Xavi Tió.

Xavi Tió, president de l’AEM

Pel que fa al grup de muntanya, s’han previst cinc sortides. Dues d’elles, al voltant del congost de Collegats, als Rocs de Querol -25 d’octubre- i a la Geganta Adormida -18 d’abril-. També es preveu fer una grimpada a les Agudes del Montseny -16 de maig-; una ascensió pel Montsec de Rúbies fins la Portella Blanca -20 de juny- i una pujada al pic de Vallibierna, en sortida compartida amb iniciació els dies 3 i 4 de juliol.

Xavi Tió, president de l’AEM

L’AEM informarà puntualment de qualsevol modificació d’aquest calendari al seu actual espai web i properament, al nou web, disponible les properes setmanes. També es podrà consultar a les xarxes de Facebook i Twitter. Xavi Tió recorda els requisits per participar en les sortides: “Cal ser soci de l’AEM i disposar de la llicència federativa de la FEEC, que garanteix una assegurança tot l’any, i que es pot tramitar des de la nostra entitat”.

Xavi Tió, president de l’AEM

El club té ara 170 socis. Per a noves altes o més informació, cal dirigir-se al correu excursionista.martorell@gmail.com, o bé de forma presencial tots els dijous de 21.00 a 22.00h al despatx del Pavelló Esportiu Municipal.

Calendari de sortides AEM 2020-21

Font: L’AEM confecciona el calendari de sortides d’iniciació i muntanya per tot el curs