L’Ajuntament continua buscant noves vies per aconseguir més material sanitari

Categories General

En la setmana en què les autoritats sanitàries afirmen que es pot arribar al pic de l’epidèmia de coronavirus, l’Ajuntament de Martorell segueix repartint material sanitari donat per empreses, col·lectius i veïns i veïnes de Martorell. L’alcalde Xavier Fonollosa ha tornat a expressar el seu agraïment i ha afirmat que l’Ajuntament està buscant totes les vies per aconseguir-ne més.

Els Equips de Protecció Individual (EPI’s) rebuts a l’Ajuntament s’han distribuït a l’Hospital Sant Joan de Déu, l’Hospital Sagrat Cor, i a les residències Sant Joan de Déu, Anoia, Vistalegre i Padró.

A través de la seves xarxes socials, l’alcalde  ha expressat que “necessitem més material ja que s’ha de reposar periòdicament, al ser d’un sol ús”. “Entre tots, ho estem fent molt bé. No obstant això, no en tenim prou i us demano que aquesta onada de solidaritat continuï”.

Fonollosa ha comprovat ‘in situ’ com els treballadors sanitaris i sociosanitaris estan treballant de valent per frenar el coronavirus. Els professionals li han demanat que transmeti “un immens agraïment per tot el suport que reben de tothom diàriament i per fer-nos arribar aquest material, vital perquè ells puguin treballar amb garanties. S’estan esforçant al màxim i s’ho mereixen tot”.

144 infectats per coronavirus

Segons l’alcalde, s’està complint de manera responsable el confinament per combatre el virus, que segueix en una fase crítica i ascendent. A l’Hospital Sant Joan de Déu 123 infectats per coronavirus, dels quals 59 són personal sanitari i 63 són pacients ingressats amb positiu (18 dels quals de Martorell, inclòs el personal sanitari). A aquests 123 de l’Hospital Sant Joan de Deu cal sumar 6 positius ingressats al l’Hospital del Sagrat Cor i els 15 veïns de Martorell confinats a casa seva després d’haver donat positiu.

En total, 144 persones infectades de coronavirus de les quals 36 són de Martorell. A més, avui hem de lamentar cinc morts més a l’Hospital Sant Joan de Déu. Dos de fora de Martorell i tres de la nostra població.

 

Font: L’Ajuntament continua buscant noves vies per aconseguir més material sanitari