L’Ajuntament de Martorell aconsegueix el seu sisè Segell Infoparticipa a la transparència comunicativa

Categories General

L’Ajuntament de Martorell ha estat distingit per sisena vegada amb el Segell Infoparticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública. El web municipal ha aconseguit el 90,38% dels indicadors de transparència i qualitat en la comunicació pública. Javier González, regidor de Transició Digital i Sostenibilitat, acompanyat del coordinador de l’Àrea Econòmica, d’Organització i Règim Interior, Jordi Sánchez, ha recollit el guardó aquesta tarda a la sala d’actes del Rectorat de la UAB.

El Segell Infoparticipa és una iniciativa de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) vinculada al Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural, en la qual ara col·laboren diversos centres universitaris de tot l’Estat. Entre altres projectes, avaluen els webs dels ajuntaments per determinar si la ciutadania té accés a diferents tipus d’informacions, així com si s’ofereixen de manera accessible i entenedora.

Els 52 indicadors del Segell revisen, entre d’altres aspectes, que s’ofereixi informació relativa als regidors i regidores del consistori (currículum, declaració de béns, dades de contacte), l’estat dels comptes municipals, la contractació pública i l’atorgament de subvencions, els mecanismes de participació ciutadana existents o les vies per fer tràmits.

“Estem molt satisfets per rebre aquest guardó que reconeix les bones pràctiques i l’excel·lència en la qualitat de comunicació i transparència del web municipal”, ha expressat el regidor González. El Segell “l’atorga un organisme independent i només un 12% dels ajuntaments el reben. Això vol dir una bona feina feta a nivell institucional i per part dels tècnics que hi participen. Podem estar contents d’aquesta fita que per sisè any consecutiu ens atorguen”.

Javier González, regidor de Transició Digital i Sostenibilitat

En l’edició d’enguany, l’onzena, han estat premiats 116 municipis catalans (entre ajuntaments, consells comarcals i diputacions), i 17 han aconseguit la màxima puntuació: Arenys de Munt, Barcelona, Calafell, Esplugues de Llobregat, Els Hostalets de Pierola, Fonollosa, L’Aldea, Mataró, Manresa, Olesa de Montserrat, Premià de Dalt, Salou, Sant Climent de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Quirze del Vallès, Vic i Viladecavalls.

The post L’Ajuntament de Martorell aconsegueix el seu sisè Segell Infoparticipa a la transparència comunicativa appeared first on Web de notícies de l’Ajuntament de Martorell .

Font: L’Ajuntament de Martorell aconsegueix el seu sisè Segell Infoparticipa a la transparència comunicativa