L’Ajuntament de Martorell allarga les mesures de contenció de la COVID-19 una setmana més

Categories General

Les mesures addicionals que va adoptar l’Ajuntament de Martorell per frenar els contagis de coronavirus a la població i que van entrar en vigor el passat 23 d’octubre s’allargaran fins al 13 de novembre. Així ho ha decretat aquest divendres l’lalcalde Xavier Fonollosa. Aquestes mesures complementen les restriccions adoptades per la Generalitat de Catalunya .

Romandran tancats els parcs i els jardins públics, les zones d’esbarjo i les zones d’esport a la via pública, així com els equipaments esportius, i continuen suspeses les activitats esportives i les que tenen lloc a l’Aula Municipal d’Anglès, a l’Escola Municipal de Música i a l’Aula d’Art. Les activitats programades a l’Escola Municipal de Música, de l’Aula Municipal d’Anglès, a l’Espai Jove Punt Nord o als equipaments esportius es presten en la modalitat online .

Durant aquest període, es determina que les activitats que ja estaven programades es podran dur a terme sense presència de públic i les taxes que corresponen als serveis públics i a les activitats municipals no s’abonaran. Pel que fa a les activitats que se segueixin online , es reduirà el seu preu a un 50% mentre les mesures per frenar el coronavirus estiguin en vigor.

Font: L’Ajuntament de Martorell allarga les mesures de contenció de la COVID-19 una setmana més