L’Ajuntament de Martorell contracta 11 persones en situació d’atur dins el projecte ‘Treball als Barris’

Categories General

El Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell ha posat en marxa un nou pla d’ocupació municipal de millora de l’espai públic, en el marc del projecte ‘Treball als Barris 2019 ‘. Aquest pla donarà feina durant 6 mesos a 11 persones de Martorell en situació d’atur no perceptores de prestació contributiva. El programa està impulsat i finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i gestionat per l’Ajuntament.

Els usuaris del nou pla d’ocupació comencen a treballar aquesta setmana després de realitzar la formació professional obligatòria en prevenció de riscos laborals impartida avui dilluns a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner.

Els llocs de treball que s’han cobert són 4 netejadors i jardiners, 6 ajudants brigada i 1 oficial de paleta. Els 11 contractants prestaran els seus serveis durant sis mesos, amb una jornada laboral de 37,5 hores setmanals fins el 19 de gener de 2021, realitzant actuacions de millora dels espais públics i neteja d’espais oberts i edificis del Barri de La Vila i a l’espai públic: urbanització de carrers, passatges i places al Barri de la Vila. La regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, Rosa Cadenas, destaca que aquestes tasques “són molt importants i necessàries”, i la conveniència dels plans d’ocupació: “A través seu, hi ha molta gent que té l’oportunitat d’incorporar-se al món laboral”.

Rosa Cadenas, regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell

El projecte ‘Treball als Barris’ -dispositiu de suport programes experimentals i de foment de la igualtat d’oportunitats per afavorir la inserció sociolaboral de col·lectius amb dificultats d’inserció-, està integrat per diferents programes gestionats per l’Ajuntament a través del Departament de Promoció Econòmica, destinats a contribuir al desenvolupament econòmic i l’ocupació al barri de La Vila.

En el marc del projecte s’executen els següents plans d’ocupació dins d’aquest programa d’experienciació laboral: ‘Pla d’ocupació millora de l’espai públic i neteja d´espais oberts i edificis del barri de la Vila’ i ‘Pla d’ocupació millora de l’espai públic: urbanització de carrers, passatges i places al barri de la Vila’ que fa possible la contractació de 11 persones aturades de Martorell gràcies al suport i finançament de la Generalitat de Catalunya a través del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

L’objectiu d’aquest pla d’ocupació és que les persones contractades puguin adquirir i/o millorar determinades competències de cara a la seva inserció laboral, mitjançant la realització d’obres o serveis d’interès general i social programats en el marc del projecte de revitalització del barri de La Vila de Martorell.

Font: L’Ajuntament de Martorell contracta 11 persones en situació d’atur dins el projecte ‘Treball als Barris’