L’Ajuntament de Martorell organitza una xarxa de voluntaris per cosir mascaretes

Categories General

Davant la necessitat de material sanitari d’un sol ús als centres hospitalaris i residències per la pandèmia de coronavirus, l’Ajuntament de Martorell està estudiant coordinar un dispositiu logístic i de producció amb una xarxa de voluntaris per fabricar mascaretes protectores.

Les persones interessades en col·laborar amb la iniciativa poden omplir el formulari  que trobareu al web munipal www.martorell.cat, escriure un correu electrònic a sap@martorell.cat o bé trucar al 93 775 25 38, de dilluns a divendres, de 9.00 a 13.30h i de 16.00 a 19.30h; dissabtes i diumenge, de 9.00 a 14.00h.

Amb la finalitat de no saturar la línia telefònica prioritzeu, si us plau, la comunicació a través del formulari i correu electrònic. Inicialment es demana que només us poseu en contacte si disposeu de màquina de cosir a casa vostra.

L’Ajuntament de Martorell, sabent que l’Hospital Sant Joan de Deu, l’Hospital Sagrat Cor, les residències de gent gran i persones amb discapacitat començaven a tenir problemes d’aprovisionament d’EPIs (Equips de Protecció Individual), ja va fer dimarts una crida a la col·laboració d’empreses i particulars, i ja s’han rebut més de 3.000 mascaretes. L’alcalde Xavier Fonollosa també va reclamar subministrament al Departament de Salut de la Generalitat i és previst que el material arribi en les properes hores.

Font: L’Ajuntament de Martorell organitza una xarxa de voluntaris per cosir mascaretes