L’Ajuntament de Martorell reconeix la trajectòria del jove pilot Genís Forns

Categories General

La sala de plens ha acollit aquest matí el reconeixement que l’Ajuntament de Martorell ha fet al pilot martorellenc de trial de l’equip BETA Trueba Genís Forns, que amb només 12 anys ja està acostumat a recollir guardons pel seu bon paper a les categories base. Acompanyat pels seus familiars, els integrants del Motor Club Micorella i l’equip de govern, ha entregat la seva equipació als patrocinadors i col·laboradors que l’ajuden i ha rebut una placa per part del consistori.

El darrer curs, també marcat per la pandèmia, Forns va proclamar-se campió territorial de Barcelona, campió territorial de Lleida i quart classificat en la classificació general d’Open grans de categoria verd 125cc. En la Campionat d’Espanya de trial va brillar, sumant el tercer lloc i recopilant bones sensacions. I en juvenil B, va debutar amb la segona posició en la categoria base blau. Abans, ja havia aconseguit la segona plaça de la classificació general en la categoria Base, el 2020.

Per tot plegat, l’Ajuntament de Martorlel ha volgut retre-hi homenatge i encoratjar-lo a seguir en la seva trajectòria, que any rere any segueix vestint-se d’èxits. A la sala de plens, el regidor d’Esports Gerard Mimó ha dit que “ens omple d’orgull, el Genís és martorellenc i porta el nom de Martorell a tot arreu on va”.

Gerard Mimó, regidor Esports

L’alcalde Xavier Fonollosa ha recordat el treball del pilot martorellenc, però també ha destacat que no pot deixar de banda els estudis i seguir-se formant com a persona. Genís Forns, que no ha amagat els seus nervis, ha confessat que aquest premi “em recorda al que faig i què m’ha portat fins aquí, i a l’orgull per poder dedicar-me a això”.

Genís Forns, pilot BETA Trueba

En aquest sentit, Forns ha detallat les dificultats de practicar el trial, un esport on hi està immers des dels cinc anys. A més, aconseguir el suport de l’equip BETA Trueba “ha estat molt important per a nosaltres”, ha expressat.

Genís Forns, pilot BETA Trueba

El trial i el món del motor és una disciplina poc comuna entre els practicants més joves, que habitualment es dediquen a esports col·lectius i de pilota. Per això, ha reblat el regidor Mimó, des de l’Ajuntament de Martorell “volem donar una improtància a esports que no tenen rellevància i a esportistes martorellencs que hi estan dedicats”. La previsió, ha dit, és posar en relleu les seves bones actuacions en reconeixements similars al que s’ha celebrat aquest matí.

Gerard Mimó, regidor Esports

L’acte s’ha tancat amb la intervenció del president del Motor Club Micorella, Pere Mas, i els col·laboradors que ajuden en Genís Forns perquè pugui seguir competint en el món del trial. Tots ells han rebut una samarreta de competició signada pel mateix Forns i que ha quedat emmarcada dins un quadre.

Font: L’Ajuntament de Martorell reconeix la trajectòria del jove pilot Genís Forns