L’Ajuntament habilita un nou servei de consultes a empreses i particulars davant l’efecte de la Covid-19

Categories General

La Regidoria de Comerç i Promoció Econòmica ofereix un canal de comunicació bidireccional per informar, assessorar, acompanyar i fer tràmits. Els destinataris són els comerços, autònoms, pimes, empreses, persones emprenedores i en situació d’atur de Martorell que s’hagin vist afectats per la crisi sanitària del coronavirus i per l’estat d’alarma.

El servei dona suport personalitzat i directe als ciutadans i compartir-hi el màxim d’informació d’utilitat en la complexa situació actual. Atenyen qüestions com els serveis a empreses i persones emprenedores –oferts des del Molí Empresa-; serveis a treballadors en atur o en actiu -des del Servei Local d’Ocupació-; servei de consultes sobre línies de suport empresarial, i finalment mesures de suport econòmic a pimes i autònoms des de les diferents administracions, que es recolliran i actualitzaran a l’espai virtual habilitat a www.moliempresa.cat .

Com funciona?

La regidora de Comerç i Promoció Econòmica, Rosa Cadenas, enumera les dues opcions per accedir al nou servei de consultes: “A través del correu electrònic del coordinador de l’Àrea Econòmica de l’Ajuntament, Jordi Sánchez (jsanchez@martorell.cat) que us donarà suport i resposta directa. O bé una comunicació directa amb Promoció Econòmica i Comerç omplint un formulari específic -tant per a empreses i emprenedors com per a persones en atur – per donar resposta i suport a aquestes consultes”.

Feta la consulta, serà resposta directament o derivada al tècnic expert corresponent, que contactarà amb la persona interessada per identificar les necessitats, fer una diagnosi i buscar una possible solució.

Rosa Cadenas, regidora de Comerç i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell

Segons el cas i les necessitats específiques, es podran establir mecanismes de comunicació, com ara vídeo-conferències, amb l’objectiu que l’acompanyament, l’assessorament i la tramitació telemàtica sigui àgil i efectiva. L’equip de Promoció Econòmica i Comerç farà seguiment proactiu dels casos assignats, tramitarà en línia les mesures de la seva competència i derivarà a l’expert o servei corresponent en cada cas.

Espai d’Informació Covid-19

Al web del Molí Empresa s’ha habilitat també un espai amb tota la informació actualitzada sobre mesures econòmiques i socials derivades de la Covid-19 per a empreses i autònoms, així com l’espai habilitat per la difusió dels comerços de Martorell que actualment ofereixen servei de comandes per telèfon o WhatsApp.

La informació està en constant actualització d’acord amb les novetats legislatives i les diferents iniciatives que posin en marxa les administracions competents en els àmbits d’empresa, comerç, consum i ocupació.

Font: L’Ajuntament habilita un nou servei de consultes a empreses i particulars davant l’efecte de la Covid-19