L’Ajuntament reparteix un obsequi nadalenc a totes les llars martorellenques

Categories General

L’Ajuntament reparteix un obsequi nadalenc a totes les llars de Martorell. Consta d’una ponsètia i una bossa de tela amb el Butlletí Municipal, el programa d’activitats de La Màgia del Nadal i un fulletó explicatiu de les quatre campanyes de les associacions de comerciants: Fem Vila, Nou Martorell, Mercat Municipal Les Bòbiles i Comerç Amic. En total, 11.500 regals que han embossat des del Centre Especial de Treball de Can Cases.

La campanya s’ha acompanyat d’un missatge de complicitat amb el comerç de Martorell, ja que la bossa fa l’ullet a la població de Martorell animant a que compri a casa. “Comprant a Martorell tots hi guanyem” és el lema que acompanya al dibuix d’un somriure, el que s’amaga darrere les mascaretes que la situació sanitària no ens permet mostrar.

“Portem aquest obsequi a tots els domicilis per recordar que comprant a Martorell fem una economia forta i sostenible, i que aquest Nadal el passarem a casa però intentarem estar bé i complir amb la normativa per acabar amb aquesta situació que ens agrada ben poc”, ha dit la regidora de Promoció Econòmica i Comerç, Rosa Cadenas.

Rosa Cadenas, regidora de Promoció Econòmica i Comerç

La regidora ha agraït la bona resposta del veïns i veïnes que “ens envien fotos de la planta col·locada a casa o de la bossa quan van a comprar. A la gent li agrada que pensem en ells i tinguem detalls. Volem que estiguin orgullosos del comerç i del poble”.

Font: L’Ajuntament reparteix un obsequi nadalenc a totes les llars martorellenques