El dissenyador Karim Adduchi, primer finalista del premi Vogue Fashion Prize

Categories General

El dissenyador de moda Karim Adduchi (Marroc, 1989) s’ha convertit en el primer finalista del Vogue Fashion Prize , un premi que reconeix els talents més prometedors del món àrab en l’univers de la moda, la joieria i els accessoris. En una gala que va tenir lloc ahir a Dubai, el dissenyador, format a Martorell, va recollir el premi com el millor finalista, per darrere del dissenyador marroquí Mohamed Benchellal, que s’ha proclamat guanyador d’aquesta edició.

El Vogue Fashion Prize ha reconegut fins a quatre talents: a banda del guanyador, Adduchi ha rebut el premi al primer finalista, mentre que les germanes Sarah i Siham Albinali, amb la marca Lurline, i la dissenyadora libanesa Lama Jouni han estat les segones finalistes del guardó que entrega la marca Vogue. Mohamed Benchellal ha estat escollit guanyador per, segons ha explicat el jurat, crear dissenys contemporanis i que destil·len glamour en la marca homònima d’alta costura per a dones, Benchellal.

Adduchi, un talent únic

Les creacions de Karim Adduchi han cridat l’atenció del jurat per ser originals i aportar una riquesa que arriben des de la inspiració i una herència ubicada al Marroc i als tallers on el disenyador martorellenc s’ha endinsat i on va créixer. Amb aquest guardó, rebrà 50.000 dòlars amb què podrà impulsar i desenvolupar la seva marca arreu.

Adduchi ja va presentar el 2015 la seva primera col·lecció, She knows why the cage bird sings , una sèrie de disenys que van cridar l’atenció de la crítica i que l’ha dut a la Fashion Week de París el passat 2019. El 2021, com a finalista dels Vogue Fashion Prize , ha assegurat la seva assistència a aquesta edició, i acompanyarà els altres nou aspirants al premi de la marca Vogue. El martorellenc allarga la seva relació amb Vogue, arran, entre d’altres, va ser, a més, el protagonista de la portada del mes de gener de l’edició àrab d’aquesta revista el passat mes de gener.

Font: El dissenyador Karim Adduchi, primer finalista del premi Vogue Fashion Prize