L’Ajuntament s’adhereix al Pacte Industrial de la Regió Metropolitana

Categories General

Martorell s’ha adherit al Pacte Industrial de la Regió Metropolitana de Barcelona . Aquesta entitat dona suport a les iniciatives emprenedores i potencia el teixit productiu de la industria i dels serveis en l’àmbit territorial de la nostra localitat. La composen administracions, organitzacions empresarials i sindicals. L’Ajuntament va sol·licitar-ne l’adhesió per unanimitat al Ple Municipal del mes de maig de 2021.

El Pacte Industrial de la Regió Metropolitana és una associació constituïda l’any 1997 amb la missió de configurar una aliança estratègica entre administracions públiques, organitzacions empresarials i sindicats per impulsar la competitivitat de la indústria, fomentar la creació d’ocupació i millorar la cohesió social i la sostenibilitat al territori metropolità.

La regidora de Promoció Econòmica, Rosa Cadenas, destaca el “gran pes” que aquesta entitat té dins la indústria catalana i la implicació dels principals ajuntaments de la demarcació. “És evident que Martorell també hi tindrà pes. Acabem adherir-nos al Pacte, però ja tenim previst treballar accions en matèria de mobilitat, descarbonització o desenvolupament del vehicle elèctric”. L’objectiu és “incentivar l’economia, la professionalització i l’ocupació”, fites que “ja treballem fa temps des de Promoció Econòmica”.

Rosa Cadenas, regidora de Promoció Econòmica

Martorell és l’ajuntament número 54 de la demarcació que accedeix a aquesta associació també composada per sis consells comarcals -Baix Llobregat, Maresme, Vallès Occidental; Vallès Oriental; Alt Penedès i Garraf-; 11 organitzacions empresarials -entre elles, Foment, Pimec o Cecot-; els sindicats CCOO i UGT; 24 ens col·laboradors -universitats, fundacions, consorcis i agrupacions comercials- i la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) com a socis.

Font: L’Ajuntament s’adhereix al Pacte Industrial de la Regió Metropolitana