L’arquera martorellenca Lucía Ramos guanya la primera jornada de la lliga estatal cadet 2022

Categories General

La martorellenca Lucía Ramos s’ha proclamat campiona de la primera jornada de la lliga cadet de tir amb arc a l’aire lliure que s’ha disputat el 2022, on va competir representant Catalunya. La martorellenca va prendre part en aquesta cita a Madrid en la primera jornada de la competició d’aquesta edat, que anava dirigida a esportistes júniors, cadets i menors de 14 anys i ho ha fet amb grans notícies, regnant al podi.

Aquesta modalitat era a l’aire lliure i en un format de competició en què va llençar 60 fletxes a una distància de 60 metres. Durant la fase classificatòria, va ser la millor arquera i va aconseguir una de les seves millors puntuacions, de 653 punts.

En la semifinal, va vèncer la madrilenya Alba Zarco, mentre que a la gran final va superar l’andalusa Marta Aznar i va aconseguir la primera plaça d’aquesta competició. En una entrevista a Ràdio Martorell, Lucía Ramos ha repassat com ha estat la primera jornada d’aquesta lliga i com prepara la segona jornada i el Campionat d’Espanya absolut de clubs, on hi competirà amb el Tir Arc Olesa.

Font: L’arquera martorellenca Lucía Ramos guanya la primera jornada de la lliga estatal cadet 2022