L’Associació Contra el Càncer a Martorell organitza un retrobament benèfic a El Progrés

Categories General

L’Associació Contra el Càncer a Martorell organitza aquest dissabte, 16 de setembre, un retrobament benèfic a El Cafè del Progrés, a les 20.30h. L’acte comptarà amb sopar, discjòquei i altres activitats sorpresa. Els diners recaptats amb la venda de tiquets es destinaran a millorar la vida de les persones amb càncer i els seus familiars.

Montse Campmany, presidenta de l’Associació Contra el Càncer a Martorell, explica que “farem un retrobament, serà un sopar preparat per la pastisseria Grau i els diners que es recapten es destinaran per a investigació i ajut als malalts. El preu serà de 40 euros, i amb els tiquets se sortejaran també alguns regals, cedits per diverses empreses. En acabar, comptarem amb un dj. i altres activitats amb l’objectiu de passar una bona estona alhora que es recapten diners amb finalitat benèfica”.

Montse Campmany, presidenta Associació contra el càncer Martorell

L’activitat habitual de l’associació se centra a respondre les preguntes dels malalts i de les persones que els envolten i s’hi veuen afectades. Els membres que hi formen part de l’entitat no són professionals sanitaris, però fan una tasca de suport i d’orientació perquè els afectats sàpiguen on anar, o amb qui parlar. Després del sopar benèfic d’aquest dissabte, la pròxima activitat que tenen preparada des de l’entitat se celebrarà “el 19 d’octubre, que és el Dia Mundial del Càncer de Mama. Hi haurà la il·luminació del pont d’Anoia de color rosa i també posarem una taula a l’Hospital, de 9.00h a 13.00h, i tothom es podrà apropar, preguntar i parlar del problema que tingui”, ha afirmat Campmany.

Montse Campmany, presidenta de l’Associació contra el càncer a Martorell

Tothom qui es vulgui sumar al sopar o demanar més informació sobre l’esdeveniment o sobre l’entitat, es pot posar en contacte amb l’Associació de Lluita contra el Càncer de Martorell a través d’aquests dos telèfons: 93 775 09 86 o 686 49 25 25.

Font: L’Associació Contra el Càncer a Martorell organitza un retrobament benèfic a El Progrés