L’Aula de Teatre aconsegueix 410 euros per a La Marató amb un vídeo nadalenc dels alumnes

Categories General

L’Aula de Teatre de Martorell ha impulsat aquest desembre el micromecenatge d’un vídeo amb els seus alumnes interpretant escenes de Nadal per recaptar fons per a La Marató de TV3. A través del web https://www.migranodearena.org/reto/fem-teatre-per-la-marat-, es podia fer una donació de la quantitat desitjada a canvi de rebre el muntatge audiovisual. L’entitat l’ha fet públic avui a través de Youtube, un cop aconseguida la fita d’assolir més de 300 euros.

La coordinadora pedagògica de l’Aula de Teatre, Alícia Zamora, ha dit que “ens vam posar com a repte arribar als 300 euros i hem aconseguit 410. Estem molt contents perquè tota la família de la nostra entitat ha respost i ens ha ajudat. Fer aquests vídeos amb els nostres alumnes ens ha permès mantenir la Festa de La Marató, tal com la fèiem els anys anteriors. Estem feliços de com ha anat tot i de poder treballar amb ells aquest projecte després de tan de temps sense poder construir”. “Aquests vídeos ens ajuden a oferir la mirada que tenim dels infants i joves des de l’escola. Esperem que els gaudiu molt, tant com els nostres alumnes”.

Alícia Zamora, coordinadora pedagògica Aula de Teatre

L’entitat organitza anualment la Festa de La Marató amb l’objectiu d’educar els infants, els joves i a la comunitat en valors com: la solidaritat i el compromís social. Aquest esdeveniment solidari serveix, segons Zamora, “per parlar als alumnes sobre les diferents realitats socials i sobre els temes d’interès general que necessiten implicació social. A més aprenen el potencial del teatre com a plataforma, donar dimensió i visibilitat a totes aquelles causes silenciades”.

Les peces que interpreten parlen de la causa de La Marató i aquest any també, però des d’un punt de vista lúdic i divertit. “Ha estat un curs d’adaptació constant i necessitàvem crear i construir per explicar tot allò que ens ha passat, que ens passa i ens passarà. Alumnes i equip necessitàvem crear missatges i interpretar, jugar, riure i emocionar-nos”.

Per això han teixit xarxes de suport social i comunitari, s’estan comunicant i trobant tot i les distàncies, i estan convivint tot i la por a conviure. Aquest primer trimestre “ens ha fet adornar-nos de la importància que té la tasca que fem per a la gent, el seu suport incondicional i les seves ganes de construir nous escenaris. Ens han fet reafirmar-nos encara més en la nostra convicció què fer teatre és aprendre a viure amb més recursos”, ha destacat.

Font: L’Aula de Teatre aconsegueix 410 euros per a La Marató amb un vídeo nadalenc dels alumnes