L’Aula de Teatre engega un micromecenatge solidari per a La Marató

Categories General

La Marató de TV3 tindrà protagonisme martorellenc, i és que L’Aula de Teatre de Martorell hi prendrà part a través d’un micromecenatge en què l’objectiu serà recaptar 300€ i lliurar-los a la lluita contra el coronavirus, el tema central de La Marató d’enguany. L’entitat martorellenca començarà el compte enrere el dimarts 8 de desembre i intentarà fer arribar un vídeo coral de tots els seus alumnes per felicitar les festes i connectar-los virtualment amb tothom qui hi prengui part.

Per a L’Aula de Teatre, La Marató s’ha convertit els darrers anys en el punt de partida per a molts alumnes, que pujaven als escenaris per primer cop en el curs i ho feien per representar-hi obres i peces que coincidissin en el temps amb aquesta iniciativa solidària. Enguany, i davant la impossibilitat de celebrar el festival que ensenyava les primeres creacions del curs, ha hagut de buscar una alternativa. I aquesta ha arribat a través d’una proposta de micromecenatge: el repte serà recaptar 300 euros i els donants rebran un vídeo dels alumnes de L’Aula de Teatre interpretant diferents escenes de Nadal.

El festival es trasllada a les xarxes socials i podrà gaudir-se després d’haver fet un donatiu (de la quantitat que es desitgi) a través de la pàgina migranodearena.org , que es posarà en marxa a partir del 8 de desembre i s’allargarà fins el dia 22. La coordinadora pedagògica de L’Aula de Teatre de Martorell, Alícia Zamora, explica que volen mantenir els alumnes al dia del que passa a la societat i confien en l’art i els actes solidaris  com a “principal motor de transformació social”.

Alícia Zamora, coordinadora pedagògica L’Aula de Teatre de Martorell

Les habituals guardioles i el festival on s’hi aplegaven tots els alumnes han donat pas a la crida, per part dels membres de L’Aula de Teatre, a participar amb La Marató des de casa. Zamora admet que han hagut de reinventar-se per poder donar la rellevància que tenia aquesta activitat en la seva agenda: “per a nosaltres és molt important i aquest any hem articulat una proposta vinguda des de la fundació de La Marató”.

Alícia Zamora, coordinadora pedagògica L’Aula de Teatre de Martorell

L’Aula de Teatre de Martorell reforçarà, d’aquesta manera, la seva proposta d’educar en valors i amb un objectiu solidari que enguany se centrarà en el coronavirus i els seus efectes. Per participar-hi caldrà entrar a la pàgina de migranodearena.org i, durant els propers 14 dies (des del 8 fins el 22 de desembre), el repte es mantindrà actiu per recaptar, com a mínim, la quantitat de 300 euros.

 

Font: L’Aula de Teatre engega un micromecenatge solidari per a La Marató