L’empresa martorellenca Innovae, una de les sis escollides per impulsar projectes amb Start4big

Categories General

El programa d’innovació Start4big, destinat a unir empreses emergents amb d’altres ja consolidades i fer-les treballar colze a colze per a impulsar nous projectes, ha seleccionat l’empresa martorellenca Innovae com una de les sis start-ups que s’impliquin en la seva segona edició. Amb l’objectiu de millorar l’experiència dels consumidors, Innovae serà a prop de firmes com Aigües de Barcelona, CaixaBank, Telefónica, Naturgy i SEAT.

D’entre una selecció de prop de 200 empreses que s’han presentat al prgrama d’Start4big, Innovae ha superat l’última fase i desenvoluparà amb Aigües de Barcelona un pilot enfocat en dos àmbits: per una banda, digitalitzar processos en la distribució d’aigües al Besòs i de l’altra, utilitzar tecnologies de realitat augmentada per donar suport als tècnics que resolen avaries in situ.

El director territorial d’Innovae a Catalunya, el martorellenc Xavier Riba, parla d’aquest agermanament com una oportunitat per dir la seva en un món d’empreses molt grans i “fer coses diferencials i innovadores”.

Xavier Riba, Innovae

Amb la intenció de créixer en el seu terreny i fer encaixar els seus productes, Innovae va decidir presentar-se al projecte d’ Start4big i consolidar la seva feina.

Xavier Riba, Innovae

En la segona edició de l’Start4big, la resta d’empreses seleccionades han estat Validated ID, Mobbeel, Solum, Urban Air Purifier i Climate Trade. En l’edició d’enguany, s’hi ha presentat un total de 192 start-ups , el que suposa un 43% més que en l’edició inaugural.

Innovae va néixer fa 16 anys, però va viure una reformulació fa set anys, i des d’aleshores aporta valor al sector industrial i al sector del màrqueting amb tecnologies diferenciadores. La realitat augmentada i la realitat virtual, a través de les formacions que duu a terme per a les empreses, ajuda els seus treballadors a trobar solucions en entorns industrials. A banda, treballa amb empreses com SEAT, Aigües de Barcelona o la cervesera Damm i desenvolupa projectes per a pimes i empreses de diferents tipus i sectors. Riba rebla que ara com ara, és “un moment òptim” per a la firma.

 

Font: L’empresa martorellenca Innovae, una de les sis escollides per impulsar projectes amb Start4big