Les Caramelles de Martorell tornen amb força en una tarda d’estrena

Categories General

La Plaça de l’Església ha acollit aquesta tarda la festa de benvinguda del nou curs que Caramelles de Martorell ha fet a poc més d’un mes per a la seva cantada. Amb un concert del grup Ambauka, han fet una crida a tot Martorell perquè se sumés a la celebració del seu retorn i ja escalfen motors per a l’actuació de Pasqua.

L’entitat martorellenca reprendrà enguany la cantada tradicional, després que la pandèmia no ho permetés el 2021 i l’obligués a passejar pels carrers de Martorell amb la música gravada. La presència dels caramellaires als carrers martorellencs es vestirà amb l’estrena d’una nova cançó. I és precisament el grup Ambauka l’autor d’aquest tema,Cultura al carrer , que Caramelles de Martorell ha adaptat i que ha cantat aquesta tarda a la Plaça de l’Església.

Els membres de Caramelles, acompanyats per més públic i l’equip de govern, han omplert la Plaça de l’Església, on han gaudit de l’actuació i han vibrat amb el nou àlbum del grup. La colla dels Gegants de Martorell també ha mostrat alguna de els seves figures i ha sumat en la festa que, finalment, ha pogut celebrar-se esquivant la pluja.

La presidenta de Caramelles Martorell, Anna Gil, ha celebrat que es reprengui el format habitual, “farem les Caramelles com les fèiem abans de la pandèmia”, i ha explicat com han adaptat la cançó del grup Ambauka i l’han lligat amb la seva tornada a l’activitat.

Anna Gil, presidenta Caramelles Martorell

Per altra banda, ha exposat que les novetats han arribat avui, amb la cantada de la canó nova i el concert on l’han presentada. “Posem en alor que es normalitzen les activitats i tornem a la cohesió social”, ha apuntat sobre l’actuació d’aquesta tarda.

Anna Gil, presidenta Caramelles Martorell

L’entitat començarà els assaijos de la cantada de Pasqua la setmana vinent i tot i que encara no tenen definit el nombre total de participants, esperen reunir unes 120 persones fins la cantada final de Pasqua.

Font: Les Caramelles de Martorell tornen amb força en una tarda d’estrena