Les entitats esportives de Martorell ja tenen en marxa els campus d’estiu

Categories General

Els clubs esportius de Martorell ja han iniciat els seus campus d’estiu a les instal·lacions municipals i des d’aquest dilluns i durant tot el juliol acolliran participants amb activitats per a tots els gustos. Els campus tenen l’esport propi de cada entitat com a eix vertebrador, però també compten amb altres activitats més lúdiques, com excursions o sortides a la Piscina d’Estiu.

A hores d’ara, hi ha vuit campus en actiu organitzats pel Club Futbol Martorell, Club Bàsquet Martorell, Martorell Pàdel Club, Martorell Gimnàstic Club, Unió Futbol Sala Martorell, Club Bàsquet La Mercè, Club Handbol Martorell i Club Voleibol Martorell. La gran majoria posaran punt i final el 29 de juliol, a excepció del d’handbol, que ho farà el 5 d’agost. El casal de l’Hoquei Patins Martorell, en canvi, engegarà el 4 de juliol i acabarà el dia 15 del mateix mes.

Les remullades a la Piscina Municipal formen una de les activitats que comparteixen la majoria de casals esportius, com també les sortides a altres punts de dins i fora de la localitat. N’és un exemple el “Summer Camp” del Club Bàsquet Martorell, que organitzarà excursions al Parc d’Atraccions del Tibidabo i al parc aquàtic Illa Fantasia. Pel que fa al dia a dia al Pavelló, Àlex Giráldez, responsable del campus, destaca que “les activitats estan dividides en aspectes tecnicotàctics diferenciats per edats i nivells i a més tenim un programa amb nois del nostre equip d’Specials que fomenta la inclusió d’aquests joves dins del nostre club”.

Àlex Giráldez, responsable campus CB Martorell

Una de les novetats d’aquest estiu és el retorn del campus del Club Bàsquet La Mercè després de dos d’anys d’absència. Es tracta d’un campus multiesport, en el qual a banda de bàsquet es practicaran altres esports com bàdminton o pàdel. El seu coordinador, Xavi Folqué, descriu algunes de les activitats que també organitzaran durant les setmanes de juliol: “anirem a la piscina, farem excursions, a Martorell i a fora, anirem en bicicleta, farem senderisme…”

Xavi Folqué, coordinador campus CB La Mercè

Al Complex Esportiu Torrent de Llops s’hi està duent a terme el campus del Club Futbol Martorell, que compta amb una cinquantena d’inscrits i que està estructurat en dos blocs: un d’exercicis de tecnificació i un altre de jocs de competició. Segons explica Maicol Tavera, membre de l’organització del campus, “en el primer bloc les correccions del monitor van orientades a la part tècnica i tàctica i en el segon busquem fer correccions en l’aspecte de canalitzar les emocions a l’hora de perdre”.

Maicol Tavera, campus CF Martorell

El Club Handbol Martorell és una altra de les entitats que organitza un casal d’estiu. En aquest cas, l’handbol n’és la pedra angular, però també hi fan jocs d’altres disciplines esportives i activitats lúdiques diverses. El campus compta amb la presència de 77 participants a les Instal·lacions Esportives Municipals. El president del club, Jordi Florenza, celebra que “hem tornat a uns grans números i per nosaltres és un orgull ser un dels casals amb més afluència de Martorell”.

Jordi Florenza, president CH Martorell

Els campus martorellencs d’aquest estiu s’estan duent a terme amb normalitat després de dos anys amb moltes afectacions provocades per la pandèmia.

Font: Les entitats esportives de Martorell ja tenen en marxa els campus d’estiu