Les línies R7 i R8 de Rodalies adapten els seus horaris de cap de setmana a partir d’avui

Categories General

Els trens de Rodalies de Catalunya circularan en horaris diferents a proper d’aquest cap de setmana i durant els propers dissabtes i diumenges. Les restriccions de mobilitat que ha establert el PROCICAT, per les quals els ciutadans no poden desplaçar-se més enllà dels seus municipis (excepte en els casos de causa major, visites al metge o desplaçaments per motius laborals) ha fet caure fins un 80% els trajectes de trens de Rodalies dels caps de setmana.

Els trens de les línies R7 i R8 veuran modificats els seus horaris a partir d’avui mateix, tot i que seguiran mantenint el servei per als treballadors essencials que necessitin fer ús del servei de Rodalies. La línia R7, des de Sant Andreu Arenal i fins a Cerdanyola Universitat, no prestarà servei (a causa del tancament de la Universitat Autònoma de Barcelona) i ofereix l’alternativa de la línia R4 per completar els desplaçaments que s’hi hagin de fer. En el cas de la línia R8, que connecta Martorell amb Granollers, circularà al 50% de la seva oferta dels caps de setmana.

Aquestes afectacions duraran mentre la mobilitat entre municipis segueixi vigent i ha entrat avui en vigor. Si les mesures de confinament municipal no s’allarguen, podrien acabar el proper diumenge 7 de febrer. Per conèixer més sobre els nous horaris i les afectacions previstes, poden consultar el lloc web rodaliesdecatalunya.cat o trucar als telèfons 900 41 00 41 i 912 320 320.

 

Font: Les línies R7 i R8 de Rodalies adapten els seus horaris de cap de setmana a partir d’avui