Les Vespes de l’AMCAM pugen a Montserrat aquest diumenge

Categories General

L’Associació de Motos Clàssiques i Antigues (AMCAM) celebra aquest diumenge 9 de juliol la 14a Pujada a Montserrat en Vespa , una concentració turística no competitiva en la qual hi prendrà part una seixantena d’scooters de la mítica marca italiana. Els participants no només gaudiran de la ruta i la passió comuna per les dues rodes, també esmorzaran plegats, visitaran el Monestir i acabaran la diada amb un vermut.

La concentració serà, a les 8.00h, al local social de Ca n’Oliveres, on es gaudirà d’un esmorzar de forquilla. A les 9.30h, iniciaran la ruta cap el Monestir de Montserrat. A les 11.00h, exposició de Vespes a la plaça de la Creu de Montserrat. Després d’una visita de cortesia tornaran a Martorell, cap a les 11.45h. A les 13.00h, gaudiran d’un vermut al Bar 114 Tapes & Cocktails (passeig de Catalunya, s/n).

La ruta serà la següent: Martorell, Olesa de Montserrat, Vacarisses, Castellvell i el Vilar, Marganell, Can Massana i Monestir de Montserrat. La tornada serà per Monistrol de Montserrat, Olesa de Montserrat, Les Carpes i Martorell.

Font: Les Vespes de l’AMCAM pugen a Montserrat aquest diumenge