L’Escola Lola Anglada dona suport a La Marató amb el lema ‘Tots sumem’

Categories General

Amb el lema ‘Tots sumem’, l’Escola Lola Anglada dona suport a La Marató de TV3 recollint donatius a la seva guardiola i venent sabons solidaris. A més, estan duent a terme diverses activitats de conscienciació i visibilització, com un gran mural, una coreografia que ballaran aquest divendres i caminades al pati del centre.

La situació sanitària ha obligat l’Escola Lola Anglada a suspendre la seva caminada popular solidària amb La Marató. Tot i això, han volgut aportar el seu gra de sorra “demanant donatius a la guardiola solidària i venent petits sabons, una de les noves iniciatives que hem fet aquest curs, que es poden comprar durant l’entrada i sortida dels alumnes”, explica Roser Munné, secretària i professora de l’escola.

Roser Munné, secretària i professora Lola Anglada

A més, des de fa aproximadament un mes, “tots els alumnes i mestres de l’escola hem corregut al voltant de les dues pistes del pati per sumar voltes per a La Marató. Tots plegats hem volgut sumar esforços per aconseguir molts kilòmetres, tants o més que una Marató (42km)”, diu Munné. Tots junts han fet 3.035 voltes i aquesta setmana amb l’ajuda dels alumnes de 6è descobriran a quants kilòmetres equivalen aquest nombre de voltes. També han elaborat entre tots “un mural ple de virus COVID-19, que posteriorment hem ajudat a vèncer tapant-los amb les mans pintades de pintura”.

Roser Munné, secretària i professora Lola Anglada

L’AMPA ha preparat un ball amb la cançó Jerusalema que han estat assajant amb les famílies i a l’aula, i que ballaran plegats aquest divendres, 18 de desembre, seguint totes les mesures de seguretat, en l’acta de cloenda de les activitats per La Marató. “Es tracta, un any més, de realitzar una activitat oberta a tothom per promoure la solidaritat amb una bona causa com és La Marató, així com l’activitat física i uns bons hàbits saludables”, apunta la professora.

Roser Munné, secretària i professora Lola Anglada

De totes les activitats i dels vídeos que envien les famílies i tothom qui ho desitgi, ballant o caminant, prepararan un vídeo resum on també hi participen Gegants de Martorell, Els Bastoners, la Colla de Diables i La Martukada, a banda de Retumband de Sant Esteve Sesrovires. Munné agraeix la bona predisposició de les famílies i de les entitats per ajudar-los a fer possibles les activitats.

Font: L’Escola Lola Anglada dona suport a La Marató amb el lema ‘Tots sumem’