Nova data per a la sessió informativa virtual ‘El Cafè de la Reempresa’

Categories General

L’Ajuntament de Martorell, a través del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner, ha ajornat la sessió online ‘El Cafè de la Reempresa’ al proper 28 de gener de 2021, a les 13.30h. Es donaran a conèixer les opcions de cessió que ofereix el projecte Reempresa entre els empresaris del territori que volen o tenen pensat cedir el seu negoci per tal de donar-li continuïtat.

Reempresa és el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya, un model d’emprenedoria i de creixement empresarial pel qual un o més reemprenedors accedeixen a la propietat d’una empresa en funcionament, per a fer-la créixer sense haver de passar per la fase de crear-la.

Si tens un negoci i estàs pensant en cedir-lo o tancar-lo, el Centre de Reempresa de Catalunya t’ajuda a trobar a una nova persona emprenedora que hi doni continuïtat. Com? Amb una metodologia pròpia i un marketplace on hi coincideixen tant persones que volen vendre el seu negoci com persones emprenedores disposades a donar-los-hi continuïtat.

‘El Cafè de la Reempresa” vol explicar als empresaris, que volen o tenen pensat cedir el seu negoci per tal de donar-li continuïtat, les opcions de cessió que tenen a l’abast gràcies al Centre de Reempresa de Catalunya.

Són molts els motius pels quals les empreses se cedeixen (jubilació, manca de temps, canvi de domicili…) i de la mateixa manera que segueix un procés minuciós per crear una empresa, s’ha de planificar també la cessió. En aquest sentit, el Centre de Reempresa de Catalunya ofereix la possibilitat als empresaris que volen cedir el seu negoci a posar en valor tota la feina feta, a fi d’evitar que tot l’esforç i il·lusió que s’ha invertit en crear l’empresa no s’esvaeixi. En conseqüència, tot i la marxa del cedent, l’empresa podrà seguir el seu curs si es pren com a base tots els anys de gestió anterior i es realitza una transferència del coneixement de manera adequada.

Els participants coneixeran els diferents passos que se segueixen un cop una persona s’interessa per un negoci: des de la presentació de les parts, l’acord de confidencialitat o la signatura del contracte de compravenda. I s’explicarà com gestionen els anuncis d’empreses a la venda que publiquen a la pàgina web de Reempresa.

La sessió és gratuïta i les inscripcions es poden fer a través del següent formulari. Per a més informació contacteu al telèfon 93 775 31 01 o per correu electrònic moliempresa@martorell.cat.

Font: Nova data per a la sessió informativa virtual ‘El Cafè de la Reempresa’