L’Escola Municipal de Música ofereix tallers per a nadons en línia a partir de setembre

Categories General

L’Escola Municipal de Música de Martorell oferirà a partir de setembre sessions online de 30 minuts setmanals per gaudir de la música en família. Les classes s’adreçaran a infants de 9 mesos a 3 anys, dividits en grups d’edats, acompanyats per algun adult de referència, que serà qui els farà viure les propostes que rebran des de la pantalla.

La professora Anna Roig serà l’encarregada d’impartir les classes, on “donarem alguns recursos que puguin servir per fer música amb els nadons: cançons, jocs de falda, jocs de dits, experimentació amb objectes sonors, audicions o danses”. Des de casa, a través d’un ordinador, “les famílies rebran un enllaç setmanalment per a connectar-se, així com una petita llista de material casolà que faran servir per fer música durant la sessió”. En ser una activitat no presencial, “serà molt important el paper de l’adult” per a que l’infant connecti amb l’activitat, explica.

Anna Roig, professora Escola Municipal de Música

L’objectiu d’aquests tallers online és el d’oferir una estona guiada de jocs musicals compartits amb els nadons per tal de començar-los a sensibilitzar amb la música i, a la vegada, que pugueu obtenir recursos per a vincular-vos musicalment amb els petits a casa en qualsevol moment.

Roig diu que “no volíem que els nadons es quedessin sense música, ja que molt petits en tenen interès. Per no deixar aquesta franja d’edat buida, hem optat per la versió online. Farem d’aquesta manera al menys les primeres 14 sessions, donant prioritat a la gent que no s’hi ha inscrit mai. Si després la situació millora, la resta de sessions seria ideal tornar-les a fer de forma presencial, que és on hi ha la riquesa de compartir en directe”.

Anna Roig, professora Escola Municipal de Música

Per més informació podeu contactar amb l’Escola Municipal de Música (plaça de la Vila, 7) de dilluns a divendres, de 16.00 a 20.00h, i dimarts, de 10.00 a 12.00h: https://escolademusicamartorell.blogspot.com/ , telèfon 937 751 948, correu electrònic escolademusica@martorell.cat.

Més informació

Font: L’Escola Municipal de Música ofereix tallers per a nadons en línia a partir de setembre