L’espectacle ‘Cleaner’ unirà màgia i il·lusionisme en una actuació sense paraules

Categories General

El mag Fèlix Brunet portarà aquest dijous 30 de desembre a la Nau 2 de Ca n’Oliveres, a les 18.30h, Cleaner , un show on combinarà l’il·lusionisme, la màgia i el clown en situacions tan quotidianes com la neteja de l’escenari d’un mag. Brunet promet un espectacle adreçat a tota la família i en què els riures estan assegurats.

El protagonista d’aquesta actuació topa amb problemes a l’hora de mantenir net l’escenari d’un mag i en la màgia troba l’antídot per dur a terme unes tasques que, a vegades, són feixugues. Tot en silenci, sense articular cap paraula, i fent valer només els gestos per mantenir l’atenció del públic.

Fèlix Brunet ha explicat que l’espectacle Cleaner intenta allunyar-se dels shows tradicionals de màgia i ha avançat que no utilitzarà els objectes que acostumen a ser presents en aquestes actuacions.

Fèlix Brunet, mag

Cleaner  ha complert un any recentment i, segons el seu autor, ha captat molt bé l’atenció dels espectadors: “La gent es queda esperant què dic i quan veuen que no parlo, es fixen en els gestos, és la gràcia”.

Fèlix Brunet, mag

Les entrades per a l’últim espectacle de màgia del 2021 de La Màgia del Nadal són disponibles al web entrades.martorell.cat  a un preu de 3 euros l’anticipada general; de 2,50 euros l’anticipada reduïda (públic jove de fins a 25 anys o públic més gran de 65 anys o pensionista); de 4 euros en taquilla i gratuïta per als menors de 12 anys.

Font: L’espectacle ‘Cleaner’ unirà màgia i il·lusionisme en una actuació sense paraules