L’Hospital de Martorell convida a veure el vídeo #RaonsperVacunarme dels col·legis de salut

Categories General

Des de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM), conviden a veure el vídeo, #RaonsperVacunarme, que els col·legis professionals de l’àmbit de la salut han creat per promoure la vacunació entre els professionals de la salut i la població en general.

El vídeo #RaonsperVacunarme ha comptat amb la col·laboració de 13 representants de nou professions (metges, infermeres, odontòlegs, farmacèutics, veterinaris, psicòlegs, fisioterapeutes, podòlegs i treballadores socials), pertanyents als diferents col·legis professionals de l’àmbit de la salut, els quals juguen un paper clau perquè l’estratègia de vacunació sigui un èxit i s’assoleixi la immunitat de grup en el futur.

Els professionals de la salut són els principals prescriptors de la vacunació. El seu comportament és un exemple per als ciutadans i és clau per consolidar la confiança en les vacunes. Per això, els participants al vídeo donen raons de pes per vacunar-se enfront la COVID-19: per compromís ètic, per confiança en la ciència, pels pacients que tant han patit, pels companys, per la família, per les persones grans, pels infants, per recuperar l’economia, etc. Arguments que tots ells defensen des del seu rol professional, però també com a ciutadans i membres de la societat.

El vídeo #RaonsperVacunarme ha estat una iniciativa conjunta del Consell de Col·legis de Metges de Catalunya, el Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya, el Consell de Col·legis de Farmacèutics de Catalunya, el Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya, el Col·legi d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, el Col·legi de Psicologia de Catalunya, el Col·legi de Podòlegs de Catalunya i el Col·legi de Treball Social de Catalunya.

Font: L’Hospital de Martorell convida a veure el vídeo #RaonsperVacunarme dels col·legis de salut