L’Hospital de Martorell convoca els concursos de foto i dibuix sobre lactància

Categories General

Un any més, la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) convida a la ciutadania, grans i petits, a participar als concursos de dibuix i fotografia que organitza amb motiu de la Setmana de la Lactància Materna 2021. Tots els treballs han d’estar relacionats amb l’alletament matern i es pot participar fins al 19 d’octubre.

Els premis seran 50 euros en material per pintar pel dibuix seleccionat i 200 euros en un pack per a la cura de la mare i nadó per a la millor fotografia. Les obres finalistes es podran veure a l’entrada del centre hospitalari. Podeu trobar les bases al web de la FHSJDM .

La FHSJDM convoca el 7è concurs de fotografia durant la Setmana de la Lactància Materna. Hi pot participar qualsevol persona major de 16 anys. I per fer-ho, cal enviar una fotografia que tingui com a temàtica l’alletament matern,  en format digital jpg amb una mida màxima de 10 Mb a la direcció de correu electrònic: semlacmat@martorell.es .

I per tercera vegada, la FHSJDM torna a convidar a infants i adolescents a fer una obra relacionada amb la lactància materna. El concurs està adreçat als menors de 18 anys. El dibuix s’ha de presentar en format digital jpg amb una mida màxima de 10Mb a la direcció de correu electrònic:  semlacmat@martorell.es . Les bases del concurs completes a la web de la , segons detalla la referent de llevadores de la FHSJDM, Sara García.

Sara García, referent llevadores FHSJDM

La Setmana de la Lactància Materna 2021 és una activitat organitzada per la FHSJDM, juntament amb l’ASSIR Baix llobregat Nord – Atenció Primària Costa de Ponent i compta amb el suport dels ajuntaments del Baix Llobregat Nord:  Martorell, Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató,  Esparreguera, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires.

Font: L’Hospital de Martorell convoca els concursos de foto i dibuix sobre lactància