Luca de Meo deixa la presidència de SEAT

Categories General

L’italià Luca de Meo deixa la presidència de SEAT, segons ha anunciat l’empresa automobilística aquest dimarts a través d’un comunicat. De Meo ha deixat el càrrec a petició pròpia i de mutu acord amb el Grup Volkswagen i seguirà formant part del grup “fins a nou avís”. SEAT informa que el vicepresident de Finances de SEAT, Carsten Isensee, afegirà a les seves funcions, de moment, la presidència de la factoria.

Amb De Meo al capdavant, SEAT ha tancat el 2019 amb un rècord de vendes , amb més de 542.800 vehicles venuts fins al novembre i un increment del 10,3% respecte al mateix període de l’any anterior. Ha estat quatre anys al capdavant de la companyia i la deixa poc després d’anunciar que la Casa SEAT obrirà les seves portes entre passeig de Gràcia i Diagonal, durant el primer trimestre de 2020. Quatre plantes i 2.600 metres quadrats que agruparan una mica de tot: restauració, espai de treball obert per a projectes innovadors, un auditori, activitats de cultura urbana, sostenibilitat, disseny, tecnologia i empresa.

La companyia es prepara ara per afrontar un 2020 que arriba amb reptes com la desacceleració econòmica, increment dels costos d’R+D i les noves normes europees d’emissions de CO2. Tot això, sumat a la innovació constant de l’automobilística.

El nou president de l’automobilística, Carsten Isenseees, es va incorporar al Grup Volkswagen el 1987, on ha ocupat diversos càrrecs representant a la companyia en el mercat de capitals i negociacions amb accionistes, institucions polítiques, sindicats i organitzacions governamentals.

Font: