Martorell acull l’obertura de la competició comarcal de gimnàstica artística del curs 19-20

Categories General

El Pavelló Esportiu Can Cases ha estat la seu, aquest matí, de l’estrena de la competició de gimnàstica artística que promou el Consell Esportiu del Baix Llobregat. Més de 250 gimnastes masculins i femenines i de totes les categories s’han posat a prova en la primera jornada de la temporada 2019-2020.

La competició s’ha dividit en tres blocs i els esportistes han competit en la seva franja. En total, 16 grups d’edat des de P5 fins a juvenil i 10 clubs participants. En la jornada d’avui, cada gimnasta ha participat en les proves de salt (minitramp en la modalitat masculina), terra i barra i de la puntuació total dels tres aparells s’han elaborat les classificacions finals individuals i per equips.

Primeres places repartides

En les categories dels gimnastes més joves, Fadua El Arabi (CG Olesa), Marta Gil (AESAB) i Sofia Bellour (ASESAB) han estat les primeres classificades en prebenjamí B. Per equips, l’AMPA de l’Escola Santa Maria de Cervelló n’ha estat la guanyadora, seguida per l’AESAB. En prebenjamí A, el Martorell Gimnàstic Club ha classificat tres gimnastes al podi (Elisabet Daramola, Gala Aparicio i Leire Terraza) i s’ha endut l’or per equips. El CE Vigym ha dominat a prebenjamí C amb Joel del Estal (CE Vigym) i Lucas Marzo com a primer i tercer, respectivament, i Héctor Canalejo (Martorell Gimnàstic Club) en segona posició.

Una categoria per sobre, en aquest cas a benjamí C, Álvaro Pueyo (Martorell Gimnàstic Club), Jordi Franquesa (Abrera Gimnàstic Club) i Javi Gallegos (Escola Santa Maria de Cervelló) han format el podi. En benjamí B, l’han format Nagore Peidro (Abrera Gimnàstic Club), Ainhoa Meritxell (CGA Les Moreres) i Leana Perelló (CGA Les Moreres). Aquesta ha estat la única categoria per equips en què s’ha donat un empat entre el club de Cervelló i el d’Esplugues. L’abrerenc ha estat el campió. En benjamí A, Ariadna López (CE Vigym), Lola Tió i Sira de Miguel (Martorell Gimnàstic Club) han sigut les gimnastes amb la millor puntuació. Per equips, les martorellenques han estat les millors, seguides per l’Escola Santa Maria de Cervelló i l’AESAB.

La categoria aleví C ha acabat amb un podi format per Marc Molina (AESAB), Angel Défez (AESAB) i Pau Requena (CG Esparreguera). En aleví B, ho han fet Júlia Miret (Martorell Gimnàstic Club), Daniela Moreno (AESAB) i Jana Sans (AESAB). Les santandreuenques han dominat per equips, seguides pel conjunt local i l’abrerenc. En la modalitat A, el CE Vigym ha dominat en tots els terrenys, classificant tres gimnastes al podi (Ilenia Lara , Ariadna Rojas i Naiara Segura).

En infantil, els nois han estat els protagonistes de la modalitat C: Iker Fernandez i Pedro Artero (Abrera Gimnàstic Club) i Joel Porcar (Martorell Gimnàstic Club) han pujat al podi. En infantil B ho han fet les locals Júlia Fernandez, Luz Maria Romero i Alexandra Quintaneiro. El Martorell Gimnàstic Club ha guanyat per equips, seguit per l’AESAB. En infantil A, les millors gimnastes han estat Alexandra Rastrollo i Blau Enríquez (AESAB).

En les categories més grans, la cadet B l’han dominat Imma Garcia (Escola Santa Maria de Cervelló) i Ona Berlanga (Abrera Gimnàstic Club) i Abril Fernandez (CE Vigym), Marta Coca i Berta del Valle (Martorell Gimnàstic Club) en cadet A. En juvenil B s’han imposat Gisela Cabrera, Aurora Albendin i Ariadna Marquez, de l’AESAB,.

40 gimnastes locals com a col·laboradores

La jornada que s’ha disputat aquest matí al Pavelló Esportiu Can Cases ha comptat amb l’ajuda d’una quarantena de gimnastes del Martorell Gimnàstic Club que competeixen a Federació i han col·laborat en el bon funcionament de la sessió, assistint jutgesses i els gimnastes en les desfilades. La presidenta del club martorellenc, Sílvia Blanco, ha admès que des de l’entitat estan satisfets d’acollir aquesta jornada.

Sílvia Blanco, presidenta Martorell Gimnàstic Club

En l’inici de la jornada, una de les gimnastes locals, Isona Mimó, ha llegit un manifest en què es defensa el treball en equip i els valors com el la cooperació en la gimnàstica artñistica. Els regidors Gerard Mimó, Elisabeth Plaza i Albert Fernández han assistit a l’entrega de medalles.

juvenil B:

Gisela Cabrera (), Aurora Albendin i Ariadna Marquez (AESAB totes)- AESAB, el millor equip

cadet a:

Abril Fernandez (CE Vigym), Marta Coca i Berta del Valle (Marto).

Per equips, CE Vigym primer, Marto 2n

cadet b:

Imma Garcia (Escola Santa Maria de Cervelló) i Ona Berlanga (Abrer aGimnàstic Club)

Infantil A:

Alexandra Rastrollo (AESAB) i Blau Enríquez (AESAB)

Infantil b:

Júlia Fernandez, Luz Maria Romero i Alexandra Quintaneiro (Marto)

Marto primer, AESAB segon i i AESAB tercer

Benjami A:

Ariadna López (CE Vigym), Lola Tió i Sira de Miguel (Marto)

Marto primer, Escola Santa Maria de Cervelló segona i AESAB tercera

Prebenjami a:

Marto primer,

Elisabet Daramola, Gala Aparicio i Leire Terraza (Marto)

Cadet C:

Joan Porcar primer

Alevi c:

Marc Molina (AESAB), Angel Défwz (AESAB) i Pau Requena (CG Esparreguera)

Infantil C:

Marto primer

Iker Fernandez, Joel Porcar i Pedro Artero (Abrera Gimnàstic Club)

Benjami C:

Alavaro Pueyo (Marto), JOrdi Franquesa (Abrera), Javi Gallegos (Cervelló)

Prebenjami C:

CE Vigym

Joel del Estal (CE Vigym), Héctor Canalkejo (Marto) i Lucas Marzo (Vigym)

Prebenjami B:

Fadua El Arabi (CG Olesa), Marta Gil (AESAB) i Sofia Bellour (ASESAB)

Cervelló primer, AESAB segona i AESAb tercera

Alevi a:

Ilenia Lara (CE Vigym), Ariadna Rojas (Vigym) i Naiara Segura (vigym)

Vigym i Cervelló

Benjami b:

Abrera, Abrera u Cervelló i Les MOreres, empatades

Nagore Peidro (Abrera), Ainhoa Meritxell (Moreres) i Leana Perelló (MOreres)

Alevi B:

Júlia Miret (Marto), Daniela Moreno (AESAB) i Jana Sans (AESAB)

AESAB primer, Marto segon i Abrera tercer

Font: Martorell acull l’obertura de la competició comarcal de gimnàstica artística del curs 19-20