Martorell i Chevilly-Larue enforteixen el seu agermanament en un cap de setmana molt olímpic

Categories General

Martorell i Chevilly-Larue han reforçat els seus lligams com a ciutats agermanades després d’un passat cap de setmana on l’administració de la ciutat francesa ha convidat la delegació martorellenca a viure l’esperit olímpic. Els esportistes Joan Reynes, Martí Ezcurra i Ricardo Lazarte van portar el nom de Martorell diumenge a la Triathlon XS. Ells i la resta de l’expedició, amb les autoritats municipals al capdavant, van conèixer les principals instal·lacions que acolliran els JJOO de Paris del proper estiu.

La invitació a tres esportistes en la Triathlon XS va ser el punt àlgid d’un cap de setmana en el que l’Ajuntament de Chevilly-Larue va convidar Martorell, a l’igual que tres localitats més amb les que manté un agermanament: Hochdorf (Alemanya), Victoria (Romania) i Pougne-Hérisson (Nova Aquitània, França).

La regidora de Teixit Associatiu, Cooperació i Participació, Àngels Soria, valorava que “el més important que ens hem emportat ha estat l’enfortiment dels lligams amb Chevilly-Larue, el compartir moments amb les delegacions convidades, participar i gaudir de l’ambient de germanor i de fraternitat que s’ha generat”.

Àngels Soria, regidora de Teixit Associatiu

El punt àlgid de l’extens programa d’actes va ser la Triathlon XS, que “es va fer accessible a tothom: amb una modalitat competitiva i una altra de lleure per al públic en general”. Soria desgrana que “va constar d’una competició de 400m de natació; una cursa de bicicleta de 12km i una cursa atlètica de 2,5km”. Reynes, Ezcurra i Lazarte van competir junt amb les altres delegacions convidades.

Àngels Soria, regidora de Teixit Associatiu

“Els nostres esportistes van deixar constància que són grans nedadors, grans corredors i grans ciclistes”, destaca Soria d’una prova esportiva en la que poc importaven les puntuacions, ja que les delegacions i els altres grups triaven si hi participaven fent relleus o bé de manera individual. En el cas dels tres esportistes de Martorell, van optar per aquesta segona via.

Àngels Soria, regidora de Teixit Associatiu

Tot va començar divendres al vespre amb una recepció a les delegacions de cada població agermanada. Dissabte, el programa incloïa visites a diverses instal·lacions esportives que acolliran els propers JJOO de Paris d’aquest juliol i agost -Chevilly-Larue és a tocar de la capital francesa-.

Les visites a l’Stade de France i al Complex de Roland-Garros van ser, per a la regidora de Teixit Associatiu, “les visites més destacades del dia”.

Àngels Soria, regidora de Teixit Associatiu

La delegació martorellenca la van composar 12 persones, amb l’alcalde Xavier Fonollosa al capdavant i els regidors i regidores Àngels Soria, Gerard Mimó, Soledad Rosende i Jordi Amat, tècnics municipals i els tres esportistes.

The post Martorell i Chevilly-Larue enforteixen el seu agermanament en un cap de setmana molt olímpic appeared first on Web de notícies de l’Ajuntament de Martorell .

Font: Martorell i Chevilly-Larue enforteixen el seu agermanament en un cap de setmana molt olímpic