Martorell rebrà els vuit millors equips de Nacional Catalana d’hoquei en la Copa Generalitat

Categories General

La Federació Catalana de Patinatge ha escollit Martorell i les Instal·lacions Esportives Municipals com la seu perquè es disputi la Copa Generalitat d’hoquei patins el cap de setmana del 5 i el 6 de febrer. En una decisió inèdita, i és que mai abans Martorell havia estat escenari d’una competició d’hoquei patins d’aquestes característiques, les IEM prendran el relleu a Capellades, on es jugar la Copa Generalitat l’any 2020. El CP Voltregà, en femení, i el Capellades HC, en masculí, són els vigents campions.

El Club Hoquei Patins Martorell serà el club amfitrió de la copa en què es donaran cita els vuit millors equips masculins i femenins de Nacional Catalana, quatre de cada. En femení, els primers conjunts ja classificats són l’HC Palau i el Martinelia Manlleu, procedents del grup B, mentre que l’HC Lleidanet Alpicat i el Club Patí Voltregà podrien confirmar aquest cap de setmana els seus bitllets per a la copa. En clau masculina, l’Igualada HC, el líder del grup B, ja compta amb ser a Martorell, i podrien acompanyar-lo el Martinelia Manlleu o el Club Patí Congrés, que s’ho jugaran aquest cap de setmana. En el grup A, el Cerdanyola HC i el GEIEG seran, a priori, els equips que lluitaran per guanyar la Copa Generalitat.

El CHP Martorell, un club que creix

La designació de Martorell i el club de casa nostra com amfitrions consolida el pas endavant que l’entitat presidida per Marta Estebánez ha fet les tres darreres temporades. El trasllat a les IEM i l’aposta per bons tècnics i el creixement en equips ha refermat el CHP Martorell. La presidenta Marta Estébanez exposa que la decisió de la Federació Catalana de Patinatge va en la sintonia que han marcat des del club: “a Martorell hi ha hoquei i això significarà un gran canvi, de mica en mica ens anem forts com a població d’hoquei i el podem fer gran”.

Marta Estébanez, presidenta CHP Martorell

El club no va dubtar a l’hora de tirar endavant amb l’organització de la Copa Generalitat. Estébanez admet que la junta directiva va engrescar-se des del primer minut, “ens vam il·lusionar molt, vam posar fil i agulla amb l’Ajuntament de Martorell per fer-ho i finalment ho podrem fer”, i no amaga la seva alegria.

Marta Estébanez, presidenta CHP Martorell

Sobre la implicació dels jugadors i jugadores més joves del club, creu que aquesta competició serà l’escenari ideal perquè vegin, per primer cop, hoquei de categoria sènior a casa. L’equip més alt del club és d’edat juvenil i la Copa Generalitat serà l’aparador ideal dels conjutns de la base martorellenca. “Els jugadors tenen moltes ganes de veure hoquei d’adults i veure equips ja formats a Martorell serà molt enriquidor per a ells”, ha explicat.

Marta Estébanez, presidenta CHP Martorell

El dissabte 5 de febrer es disputaran les semifinals femenines a les 10.00h i els 12.00h, mentre que a la tarda (16.00h i 18.00h) serà el torn per a les masculines. Les finals es jugaran a l’endemà, primer la femenina (10.30h) i més tard la masculina (12.30h). El Secretari General de la Federació Catalana de Patinatge, Quim Pastor, el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Martorell, Gerard Mimó, i la presidenta i el vocal del CHP Martorell, Marta Estébanez i Oriol Miró van signar l’acord per jugar aquesta competició a Martorell.

 

Font: Martorell rebrà els vuit millors equips de Nacional Catalana d’hoquei en la Copa Generalitat