Martorell s’adhereix a la campanya ‘Taulell Comerç’ de la Generalitat

Categories General

L’Ajuntament de Martorell, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç, s’ha adherit a la campanya ‘Taulell Comerç #Araéselteutorn’, una plataforma d’iniciatives innovadores adreçades a reactivar el comerç de proximitat, impulsada pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda. Martorell s’ha sumat a la proposta amb les seves accions de suport al comerç local, el mapa virtual de la restauració i el petit comerç obert, i la campanya #QuedatACasa, llistat de comerços essencials.

El Departament d’Empresa i Coneixement, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), ha posat en marxa Taulellcomerç.cat . Neix amb la voluntat de ser l’altaveu de les entitats i associacions de comerç, donant visibilitat a les seves diferents iniciatives de dinamització i marketplaces . L’objectiu és que esdevingui un referent online per a les entitats, les empreses i els consumidors.

Pel que fa a les entitats i associacions de comerç, aquesta plataforma els donarà visibilitat i difusió. Així mateix, els comerciants i botiguers veuran les accions què duen a terme les entitats de la seva ciutat i comprovaran el valor d’associar-se, la força del treball col·lectiu i la importància de la col·laboració público-privada.

Iniciatives innovadores Martorell

Les accions presentades per per la Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç de Martorell han estat el mapa virtual de la restauració i el petit comerç oberts durant l’estat d’alarma, una eina on els titulars dels establiments oberts o que ofereixen servei a domicili, poden introduir les seves dades actualitzades per tal de donar visibilitat al seu negoci i ser localitzats fàcilment. Els negocis locals interessats a figurar en aquest mapa, poden fer-ho a través d’aquest formulari .

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament vol mantenir informat en tot moment i de manera àgil al veïnat de Martorell sobre on es poden abastir; quins són els establiments oberts durant aquest estat d’alarma, alhora que contribueix a reforçar el suport i la visibilitat de la restauració i el petit comerç que malgrat la dificultat d’aquestes setmanes, segueix aixecant cada dia la persiana per garantir l’aprovisionament i el servei a la ciutadania.

Una altra de les iniciatives martorellenques presentades a la plataforma ha estat la campanya #QuedatACasa ‘El comerç de Martorell al teu costat’, llistat de comerços essencials , campanya de difusió dels comerços a través de xarxes socials elaborant un llistat gràfic amb els comerços d’alimentació i serveis bàsics que oferien les comandes per telèfon i WhatsApp per estar el mínim de temps al carrer i dins de les botigues durant les primeres setmanes de l’estat d’alarma.

Es va habilitar al web www.moliempresa.cat un espai específic amb informació actualitzada dels comerços d’alimentació i serveis essencials de Martorell i es van realitzar cartells amb els llistats dels establiments que oferien servei constantment. Diàriament es van actualitzar les noves adhesions al llistat al web i al llistat gràfic per la seva difusió a les xarxes socials.

Font: Martorell s’adhereix a la campanya ‘Taulell Comerç’ de la Generalitat