Martorell suspèn la Festa de Cap d’Any i el Bosc Màgic de la Infància

Categories General

Degut a les noves mesures restrictives anunciades per la Generalitat per tal de frenar l’avançada d’òmicron, l’Ajuntament de Martorell ha decidit anul·lar la Festa de Cap d’Any, prevista pel 31 de desembre a la Nau 2 de Ca n’Oliveres. També se suspèn el Bosc Màgic de la Infància, que havia de celebrar-se del 23 de desembre al 9 de gener a la plaça de Les Cultures.

L’avanç de la pandèmia ha fet que la Generalitat aprovi noves mesures de control de pandèmia, que entrarien en vigor la matinada de dijous a divendres. L’oci nocturn tornarà a tancar, i es restringeixen els aforaments a la restauració (50% a l’interior). A la cultura, el comerç, els gimnasos i l’esport federat, l’aforament quedarà limitat al 70%.

Per aquest motiu, l’Ajuntament de Martorell ha convingut anul·lar la Festa de Cap d’Any ‘Dancing Raïms’ programada pel 31 de desembre, a les 01.00h, a la Nau 2 de Ca n’Oliveres, amb les actuacions de Qüins, DJ Pàmpool i Muerta Sánchez. Per ara es mantenen les campanades i benvinguda al 2022 a la plaça de Les Hores (23.30h), ja que l’activitat es desenvolupa a l’aire lliure.

Tampoc no es podrà duu a terme el Bosc Màgic de la Infància a la plaça de Les Cultures, destinat a nens i nenes de 0 a 12 anys. Una fira amb activitats educatives i lúdiques adaptades a cada edat, amb tallers, jocs, elements d’experimentació i descoberta.

“No podrem fer el Bosc Màgic perquè es feia en una carpa tancada. Ens sap greu perquè ho teníem tot muntat. Es tractava d’un petit parc de la infància perquè tots els nens i nenes gaudissin aquests dies de vacances amb les seves famílies. Tampoc no podrem celebrar la Festa de Cap d’Any perquè es prohibeix l’oci nocturn i hi ha confinament entre les 01.00h a 06.00h”, ha lamentat l’alcalde Xavier Fonollosa.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

“Les mesures són necessàries perquè aquest virus té la capacitat de sorprendre’ns constantment, de revifar quan ens pensem que li tenim el peu al coll”. “Estem veient que quan arriba el fred el virus es troba més còmode i es transmet amb més facilitat. El virus va mutant amb variants que assimilen millor l’hoste i guanya capacitat de transmissibilitat”, ha explicat.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

La programació de La Màgia del Nadal queda condicionada a la situació sanitària i a la normativa vigent en matèria de salut pública. No es descarta que altres activitats previstes també acabin suspeses. Ampliarem la informació.

Font: Martorell suspèn la Festa de Cap d’Any i el Bosc Màgic de la Infància