Miss Universe Catalunya es queda a casa, per segon any consecutiu, coronant la martorellenca Laura Toro

Categories General

El Centre Cultural de Martorell ha estat escenari de la Gala Final de Miss Universe Confidently Beautiful Catalunya. La martorellenca Paula Ortega, Miss Universe Catalunya 2022, ha acomiadat el seu regnat i ha coronat amb el títol la també veïna del nostre municipi Laura Toro. El certamen ha comptat amb vuit finalistes i l’assistència de l’alcalde Xavier Fonollosa. L’entrada ha estat lliure per als residents a la nostra població.

L’acte s’ha iniciat amb un photocall, i la benvinguda a càrrec del director de l’esdeveniment, Felipe Del Val, i la miss Paula Ortega. A continuació, s’ha passat un vídeo de presentació de cada candidata i s’ha fet la desfilada amb vestit casual. Després dels agraïments a l’equip de coreografia i maquillatge, ha tingut lloc la segona desfilada amb vestit de gala, cortesia de Vértize Gala.

Paula Ortega ha fet la seva darrera passarel·la com a Miss Universe Catalunya i un discurs d’agraïment. Tot seguit, ha coronat Laura Toro com a nova Miss Universe Catalunya 2023. Les altres aspirants han estat Marina Alcaide, Leticia Coma, Andrea Díaz, Oumaima El Bouyanfif, Natania Keams, Marina López i Vanessa Molina.

Laura Toro té 26 anys i és estilista. “És la primera vegada que participo en un certamen com aquest. La Paula Ortega em va animar a fer-ho. No tinc experiència i estava molt nerviosa. No tenia molt clar els passis, però he intentat improvisar i passar-m’ho bé. Estic molt contenta de representar Catalunya i Martorell”.

Laura Toro, Miss Universe Catalunya 2023

La guanyadora assegura que les companyes “m’ho han fet molt fàcil, m’han donat molt d’afecte i m’han ensenyat”. Preguntada pel seu futur laboral al món de la moda, Toro ha asseverat que “estic oberta a les ofertes que em plantegin, i que sigui el que sigui”.

Laura Toro, Miss Universe Catalunya 2023

Paula Ortega s’ha mostrat orgullosa d’haver pogut “demostrar com és personalment cada candidata, dones empoderades. I tenir una plataforma per poder expressar-nos”. “Per mi guanyar l’any passat va ser tot un orgull. Tenir Catalunya al pit té un valor incalculable. La gent et respecta, t’admira i vol que col·laboris amb ells. He tingut l’oportunitat de treballar amb gent local i ajudar a promocionar-los”.

Haver guanyat el concurs l’any passat li ha permès a Ortega “entrar al món del modelatge, que amb 28 anys no m’ho hagués pensat mai. He estat desfilant a molt llocs i també he fet de presentadora”. Ha assegurat que no sap si deixarà la seva professió d’infermera per la moda, ja que la infermeria és la seva vocació.

Paula Ortega, Miss Universe Catalunya 2022

Sobre la guanyadora, Ortega ha reconegut “una emoció molt gran perquè és de Martorell. Jo la vaig convidar a participar i quan he vist el seu nom al sobre m’he quedat de pedra. Totes eren molt vàlides per guanyar, però estic molt contenta”.

Paula Ortega, Miss Universe Catalunya 2022

La guanyadora Laura Toro participarà al certamen de Miss Espanya, encara amb data per concretar ja que ara s’estan fent els certàmens a les diferents comunitats autònomes.

Font: Miss Universe Catalunya es queda a casa, per segon any consecutiu, coronant la martorellenca Laura Toro